Godfath3r Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Φτιάχνω αυτό το τόπικ (όπως είχα υποσχεθεί σε ένα άλλο, Kaizer where r u?) για να συζητήσουμε για την ταινία... Καταρχήν να πώ την γνώμη μου. Την είδα σχετικά πρόσφατα έχοντας ακούσει πολλά για την ταινία.Η γνώμη μου δεν διαφέρει και πολύ απο αυτά που είχα ακούσει.O john Cusack θεός...Οι υπόλοιποι εξίσου καλοί ως ερμηνείες..Fav character ο Jack Black... Γνώμες...?
petesoulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Η σκηνή με τον Tim Robbins στο δισκάδικο του Cusack είναι όλα τα λεφτά. Φοβερό soundtrack και απολαυστικός ο Jack Black. Ειδικά στο τέλος που τραγουδάει το Let's get it on.
bchris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Που την ξεθαψες αυτη? Την ειχα δει παλια στην TV και δεν θυμαμαι και πολλα... Θυμαμαι οτι μου αρεσε ομως (αν δεν την μπερδευω με αλλη :-o )
Godfath3r Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Η σκηνή με τον Tim Robbins στο δισκάδικο του Cusack είναι όλα τα λεφτά.[/b']Φοβερό soundtrack και απολαυστικός ο Jack Black. Ειδικά στο τέλος που τραγουδάει το Let's get it on. Aυτή η σκηνή όντως είναι τέλεια...Οι εκδοχές που δείχνει είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
tarrasque Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 είναι μια από τις απολαυστικές ταινίες που έχω δει, πολύ γέλιο και πολύ ρεαλιστικό resolution στο τέλος... κορυφαίες σκηνές που ο rob φανταζεται την γκόμενα του με tim robins (αντρικός εγωισμός είναι αυτός) όταν λέει ότι θα πουλήσει 5 copies of the Beta Band και το απίστευτο lets get it on στο τέλος.. είναι δύσκολο να κάνεις point out συγκεκριμένες σκηνές γιατί το σύνολο έργου-μουσικής-συναισθήματος είναι απίστευτο! κοινώς όποιος δεν την έχει δει να το κάνει οπωσδήποτε! and some trivia from the movie's wiki: "After seeing the film, the author said he wanted Cusack to play the leads in every film adaptation of his books, which hasn't happened since the leads were played by Hugh Grant in About A Boy and Jimmy Fallon in Fever Pitch, which was also played in a British version with Colin Firth." (offtopic μου πρότειναν να δω και το school of rock όπου ο jack black παίζει επίσης απίστευτα)
antreas18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Tin exo dei palia..kala ekanes kai ebales topic..eukairia na tin ksanadw
Godfath3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 To ΚaizerSoze δεν βλέπω και ανυσηχώ... :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 To ΚaizerSoze δεν βλέπω και ανυσηχώ... :-P Όταν τον δεις να ανησυχήσεις... :razz:
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ti na pei re malaka o Kaizer?Afou den to goustare to tainioni,to brike poly glyko gia ta gousta tou,to xegrapsa apo to hd tis mnimis
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ανεπιφυλακτα προτεινομενη σε καθε μουσικοφιλο και chart maniac. Φοβερη ταινια.
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο John Cusack είχε μανία με το top 5 σε ότι έκανε ή είναι spoiler για όσους δεν την έιδαν?
Godfath3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Aν τα τοπ 5 τα δείς απο αυτοβιογραφική πλευρά και σαν self check μιά χαρά είναι να κάνεις λίστες...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Απλως το χουι του ηταν. Του αρεσε να βαζει το καθε τι σε αξιολογικη σειρα σα να ηταν ενα μουσικο τσαρτ με πτωσεις, ανοδους και νεες εισοδους.
tarrasque Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 άσε που έχουν πλάκα και οι λίστες γιατι σηκώνει πολύ επιχειρηματολογία το ένα πάνω ή ένα κάτω, ή νέα είσοδος στη λίστα... και για τον Rob που έτσι έχει μάθει να λειτουργεί, αυτή η διαδικασία ίσως τον βοηθάει να συνηδητοποιήσει κάποια πράγματα για τον ευατό του...
vsls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Την εχω δει κ εγω πολλες φορες την ταινια κ ειμαι αρκετα "φαν" της μιας κ ειναι μια rock ταινια (ή εστω rock αισθητικης!) επισης ολα τα κομματια που ακουγονται ειναι ιδιαιτερως προσεγμενα, πολυ καλο κ το soundtrack! Οσο για τις 5αδες συμφωνω κ εγω απολυτα οτι πρεπει να υπαρχουν γιατι ενα top3 ειναι πολυ λιγο ενα top10 πολυ μεγαλο οποτε αυτος ειναι ο ιδανικος αριθμος! Εννοειται βεβαια οτι στην καταρτηση μιας 5αδας πρεπει να υπαρχει η αντιστοιχη αιτιολογιση αλλιως δεν θα ειχε νοημα η υπαρξη της! Επισης ζηλεψα την δισκοθηκη του αλλα κ γενικα το δισκαδικο που υπαρχουν ατομα που γνωριζουν (ή ετσι δειχνουν) καποια πραγματα περα απο το να σου πουν πιο ραφι να κοιταξεις! Για τον Cusack δεν εχω σχολια μου αρεσει το ολο του style στην ταινια του ταιριαζε πολυ! Η Zeta-Jones ηταν λιγο διαφορετικη ισως απο αυτο που εχουμε συνηθησει! O Jack Black ειναι μονιμως rock (ακουστε το συγκροτημα του Tenacious D) οποτε δε περιμενα τιποτα λιγοτερο! Ο Robbins οσο πρεπει Cool για τον ρολο! Γενικα μια ευχαριστη ταινια που βλεπεται κ ξαναβλεπεται ανετα! Υ.Γ. Δε χρειαζεται ισως να επισημανω οτι η καλυτερη στιγμη για εμενα στη ταινια ειναι οταν ο Boss ερχεται κ συμβουλευει τον Cusack!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.