geo1st487 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Προσπαθω να ηχογραφησω απο ενα ηλεκτρικο πιανο μεσω θυρας midi στο pc αλλα δεν τα καταφερνω. Τα συνδεω με ενα καλωδιο που η μια ακρη εχει στογγυλο βυσμα midi και η αλλη ακρη βυσμα για συνδεση στην θυρα Joystick/MIDI του pc. Χρησιμοποιω το cool edit για την ηχογραφηση αλλα δεν καταφερνω κατι. Εχω ελεγξει απο το volume control την επιλογη για το midi και παρολα αυτα δεν μπορω να γραψω. Αν συνδεσω με καλωδιο καρφι απο την υποδοχη των ακουστικων του πιανου στην υποδοχη line-in του pc τοτε ηχογραφει. Τι μπορει να φταιει;
billpeppas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Αν θες να χρησιμοποιήσεις τις MIDI δυνατότητες του πιάνου σου, χρησιμοποίησε το CakeWalk ( βόλευε, πλέον έχει καταργηθεί ) ή το Cubasis.
gpapas123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέσα από το MIDI δεν περνάει ήχος αλλά εντολές για το τι και πώς παίζεις το όργανο. Το cooledit γράφει ήχο και όχι εντολές MIDI. Βρες κανένα πρόγραμμα για MIDI. MIDI sequencers λέγονται.
geo1st487 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις Οταν ηχογραφω μεσω line-in θυρας εχω χασιμο ποιοτητας. Αν ηχογραφησω μεσω midi θα εχω καλυτερη ποιοτητα ή οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.