Προς το περιεχόμενο

programma dhmiourgias istoselidwn ?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

file mou exw mperdeytei,brhka to manual gia na diabasw omws tha brw xrono methayrio,mexri tote mhpws mporeis na mou peis 2,3 xrishma tips gia na arxisw?

px pia epilogh ap aytes pou briskonati sto + tha patisw gia na xekinhsw na ftiaxw mia aplh selida?(me plhrofories gia mena 3 foto kai 3 links).akoma pes mou an mporeis an ayta ginontai sta themes,dhl einai parametropihsima?mporw na balw foto sto theme?an exeis kanena link gia na diabasw steile mou

se eyxarhstw gia ton kopo sou

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως εγω δεν το εχω εδω,το χρησιμοποιει ενας φιλος,παντως απ το λιγο που το χα δουλεψει με το + διαλεγεις μοντελλο,μετα σε βγαζει στη σελιδα,πατας preview να βλεπεις τα διαφορα θεματα και διαλεγεις συμφωνα με τα γουστα σου,ειναι πολυ απλο,σημαντικο να χεις πολλα θεματα να εγκαταστησεις,ψαξε στο δικτυο,καποια ειναι και δωρεαν.Τελος πατας edit και βαζεις τα αναλογα,κειμενο ,λινκ,φωτο.Καποιο μοντελλο ειναι το κολαζ,ισως αυτο σου κανει.Αν ξερεις κι απο html κλπ μπορεις και να γραψεις εσυ τη σελιδα,εγω παντως οχι οποτε περιοριστηκα να φτιαξω μερικες σελιδουλες για την πλακα μου,μη νομιζεις...δεν πιστευω καν οτι χρειαζεσαι manual...παιξε λιγο..

το dreamweaver είναι πολύ καλό και ο χρόνος που θα του αφιερώσεις δε θα πάει χαμένος, προσωπικά δε το βρήκα δύσκολο αλλά γούστα είναι αυτά... το hands on είναι ένα καλό βιβλίο για dream...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...