Sorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το ξαδερφάκι μου έχει την παραπάνω CPU. Μέχρι χθες το κουτί του δεν είχε καθόλου ανεμιστήρες και επιπλέον ήταν γεμάτο σκόνη. Σε idle κατάσταση που το πέτυχα, ανοίγω το Motherboard Monitor και βλέπω: CPU Diode: 70c CPU Socket: 45c Case: 35c μπαίνω στο BIOS μετά απο restart και βλέπω: CPU Temp: 70c Case: 35c Πάω λοιπόν χθες, φυσάω το PC με το blower (πολύ σκόνη βρε παιδάκι μου), αλλάζω και την θερμοαγώγιμη πάστα της CPU με Artic Silver 5 αφαιρώντας αυτό το πορτοκαλί που είχαν βάλει οι τεχνικοί του Πλαισίου και τοποθετώ ένα ανεμιστήρα 80mm στο πίσω μέρος να βγάζει αέρα. Ήθελα να βάλω και μπροστά να βάζει, αλλά το κουτί είναι κλειστό και δεν ξέρω πως θα τραβάει αέρα. Μάλλον θα το τρυπήσουμε. Ανοίγω πάλι το PC, παίζουμε κανά παιχνίδι και βλέπω πάλι: CPU Diode: 68c CPU Socket: 40c Case: 25c Απο θερμοκρασία κουτιού πλεον πάμε καλά, αλλά με την CPU τι γίνεται ρε γαμώτο; Πολύ υψηλές δεν είναι αυτές οι τιμές; Υπάρχουν ακόμα ψύχτρες after market για Socket A; Έχετε να προτίνετε καμμία; Ή μήπως είναι ΟΚ αυτές οι θερμοκρασίες για την CPU αυτή; Κολλήματα και άλλα περίεργα δεν αντιμετωπίζει το PC πάντως.
xristos alexis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Des [deleted]!nomizo Yparxei!an Oxi Sto Site Pare Til Ayrio Kai Tha Se Voithisoyn!na Tripiseis Koyti Den Axizei!sayto To Site Tha Breis Etoima Kala Koytia Kai Ftina An Theleis η διαφήμιση διεγράφη georgeadams
sboo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 λοιπόν κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλμα με αυτόν τον επεξεργαστή... Η λύση ήταν η gigabyte rocket 3d... Τώρα πλέον έχω 40C σε idle και 47C σε full...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.