Προς το περιεχόμενο

6600GT noise ψάξιμο, xfx vs asus

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια XFX 6600gt, και ο ηχος ειναι μάλλον ενοχλητικός.

XFX VGA NVIDIA GF6600GT 128MB DDR3 DUAL DVI PCI-E

μεταξύ ενός 12άρι case fan, ενός stock amd fan, enermax psu fan, και 4 σκληρών, η γραφικών ειναι το πιο θορυβώδες εξάρτημα.

την έχω δουλέψει και 2 βδομάδες χωρις ανεμιστήρα, αλλα μονο σε desktop εφαρμογές, και πάει καλά, θερμοκρασίες 50-55. Αλλα με παιχνίδια δεν γίνεται χωρις fan. κρασάρει.

με το fan , idle ειναι 49, kai se games... όπου πάει.. 60-80.

----------------------------------------------------------------

τι προτινετε για ησυχία?

κατι απ αυτά κανει τιποτα ή τσάμπα τα 15-30 ευρώ ?

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=9

---------

σε σχέση με μια Asus 6600GT PCI-E, πως τι βλέπετε; χειρότερη, καλύτερη, τα ίδια , σε ψυξη και θόρυβο, εννοώ.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αλεξη εχω την Zalman,αρκετα πιο ησυχη στα 7ν και -2,3C σε idle..απλα δες στο σαιτ της Zalman αν κανει ΚΑΙ για την καρτα σου (εμενα ειναι Albatron) και υποψιν -1 slot καθως πιανει τον αναλογο χωρο..

Παντως δες κι αυτο

Δημοσ.

Kaliteri Apo Asous Ma Me 12ari Fan De Tha Exeis Problima!ego Me 12ari Elisa To Diko Moy Problem H Na Sto Po Allios Me 2 12arides (sli Exo Kai Oxi Gt Poli Pio Psila)me 1 12ari Eisai Ok Kai Athoriba!oso Pio Mikros Enemistiras Toso Pio Poli Thoribo

Δημοσ.

12αρι στη vga?

στερεομένος κανονικά πάνω;

ή απλά τον έχεις δίπλα της;. φυσάει ή ρουφάει?

Δημοσ.

Η ανέξοδη λύση βρέθηκε....

κατέβασε το rivatuner και πες του σε 2d και low 3d να έχει τον ανεμιστήρα στο 1/3 ενώ στα Full 3d να είναι στο full

και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τσάμπα ;)

το καθάρισε σαν αυγό το φανάκι... :-D :-D :-D

ισως βαλω κι εναν αθορυβο 80άρη στο πάτωμα του κουτιού να τη φυσάει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...