cig4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 9105-9106 ειναι το ιδιο ρουτερ αλλα το 9106 εχει και wireless.προσοχη ειναι για pstn και χρειαζονται flash για να παιξουν σε isdn.εχω το 9106 σε δυκτιο και ειναι αψογο. GIORGARAS Για adsl over pstn είναι τα παραπάνω άμα δεν έχεις idsn παίζουν μια χαρά με την adsl σου...
CyberDreamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Level one / Dlink / Cisco / 3com ------> όλα τους τα μοντέλα καλά είναι... ποια δέν είναι - είναι το πραγματικό θέμα... όπως (για μένα) speedtouch 5xx/intracom/tellindus/...zyxel μερικά μοντέλα../vigor...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μια ψήφο στο usr9107 μόλις βγεί το καινουργιο firmware.
GIORGARAS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 pstn έχω. το καινούριο firmware τι θα προσφέρει??
madsc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Περιμένουμε να λύσει το πρόβλημα με το qos + restart σε default mode όταν το ρυθμίσεις που είναι εμφανές στον απλό χρήστη, όπως κ μερικά άλλα πιο "τεχνικά" ζητήματα. Δυστυχώς ενώ τα 9105-9106 βγήκαν πολύ καλά router-άκια -σε κόστος απόδοση-, στα 9107-9108 το νυν firmware τους φαίνεται να τα χαντακώνει αρκετά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν διαθέτεις τα παραπάνω χρήματα θες να παίξεις με qos & δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις για το επόμενο firmware της usr πας για Zyxel. /sc
GIORGARAS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Βασικά έχω χαλάσει πάρα πολλά λεφτά, τώρα τελευταία και μάλλον δεν θέλω κάτι πιο ακριβό. Zyxel είναι κορυφαίο αλλά απ'όσο θυμάμαι ακριβό, φαντάσου είχα πάρει modem zyxel 19.600 αν θυμάμαι καλά κοντά, στις 100.000 δραχμές...
danaos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Όσο περνά ο καιρός - και μετά από συζητήσεις με adslιανούς ομοιοπαθείς - συνειδητοποιώ πως, ό,τι και να 'χεις, από καβουρντιστήρι(αλλά καθόλου προβληματικό) sagem μέχρι το πιο πρώτο modem router, εξαρτάσαι πάντα από την διάθεση του υπέρτατου και παντοδύναμου οτε....
indian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Kai egw xrhsimopoiw poly kairo Zyxel kai eimai poly euxaristhmenos Opote Zyxel
dimitris-a35gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Τό θέμα είναι πόσο θά καταλάβει τίς διαφορές κάπιος απλός χρήστης καί κατά πόσο αξίζει νά επενδύση σέ κάπια πόσα αρκετών ευρό γιά νά πάρει λίγα η πολλά από ένα modem στό σημερινό adsl τού ελλήνικου τοπίου.
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 H KORYFH einai ta CISCO MODEMS/ROUTERS alla tora gia kapoion o opoios den thelei kai polla yparxoun ta USR ta ZYXEL kai ta ALCATEL (speedtouch 530) to opoio exo kai ego kai den exo to paramikro parapono kai to exo me to DEFAULT FIRMWARE tou.
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Vevaia ola eksartountai apo tin empeiria tou kathe xrhsth kai ti thelei na kanei se allous arkei kai ena aplo ADSL USB Modem oti anagkes exei o kathenas.
cyberbop70 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 εγω με σατζεμ για απλη πλοηγηση .....ουτε ενα κολλημα ή αποσυνδεση...απλο για την δουλεια του και πολυ καλο!!!
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 zyxel kai ksero psomi antexoun TA PANTA (pollaples sindesis ktl ktl) an thelete aplo serfarisma mi mas rotate...parte oti nanai an exete apaithseis kai xrhsimopoiete moularia torrents ktl ktl tote nomizo oti milame gia afro. epishs gamata ta cisco,us robotiks kai klinoume edo. legete kai gia ta level one oti ine kala alla den exo testarei opote den exo prosopikh gnomh gia ayta)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.