dimitris-a35gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Πιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο modem γιά adsl μέχρι 100 ευρό?Πρωσοπικά έχω το alkatel 530.
Bougas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 yparxoun arketa kala modem,kai i erotisi ayti einai kapos ypokeimeniki. prosopika xrisimopoio tis allied data(tornado),eimai arketa ikanopoiimenos,alla tha protimousa ena netgear rangemax.
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 γενικώς ( overall ) τα Zyxel παίζουν κορυφή σε αυτά τα λεφτά
dimitris-a35gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το θέμα είναι πιό έχει την καλύτερη απόδοση στο θαυμαστό κόσμο του ποτέ.Και εγώ είμαι ευχαριστιμένος απο το alcatel άλλα μερικές φορές το βλέπω και ζορίζεται απο τότε που έκανα την γραμμή σε 512.Ίσως είναι σύμπτωση.
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Στην ταχύτητα HTTP/FTP downloading / ping δεν έχει διαφορά modem σε modem. Οι διαφορές είναι αλλού.
Bougas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το θέμα είναι πιό έχει την καλύτερη απόδοση στο θαυμαστό κόσμο του ποτέ.Και εγώ είμαι ευχαριστιμένος απο το alcatel άλλα μερικές φορές το βλέπω και ζορίζεται απο τότε που έκανα την γραμμή σε 512.Ίσως είναι σύμπτωση.[/i'] ase megale,me ton pote den ta vazei kaneis!den paizei rolo to modem!
danaos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Είμαι φρέσκος στο σπορ του adsl και δεν έχω πάρει ακόμα modem (είμαι ακόμα με το sagem του οτε). Πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή, έλεγα ότι μόλις συνδεθώ θα βγάλω το sagem και θα βάλω ένα πιο αξιοπρεπές. Τώρα, αρχίζω να αναθεωρώ. Έχοντας διαβάσει τα χίλια μύρια, καθώς και το άρθρο του Ν. Δήμου στο προηγούμενο νομίζω RAM, δεν ξέρω αν αξίζει κανείς να ασχολείται, ειδικά όταν έχει ένα μόνο pc στο οποίο θέλει να δώσει internet...
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ama diavazeis ton Dimou, vrasta kai asta...Eilikrina einai o megalyteros tech maintanos...Danaos pare oti se voleuei...
danaos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Συμφωνώ αλλά επιμένω σ' αυτό που λέω: αυτοί που θέλουν απλά internet σύνδεση και όχι τον ουρανό με τ' άστρα γιατί έχουν στήσει φάμπρικα με downloading και ιστορίες, δεν χρειάζεται να ιδρώνουν ούτε να εκνευρίζονται...
madsc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Γνώμη μου είναι να έμενες με το sagem αν δεν θέλεις πολλά πολλά, απλά internet surfing σε ένα pc. Ίσως το σταθερότερο modem που έχω στήσει. /sc
GIORGARAS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Να πω ότι με το sagem δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά επειδή θέλω πλέον να έχω και dsl σε linux, ξέρετε αν παίζει το συγκεκριμένο modem??? Σκέφτομαι για το USRobotics USR9107. Να πω ότι έχω ένα router της d-link αλλά δεν είναι modem, απλώς το χρησιμοποιώ μόνο για wireless επικοινωνία με έναν υπολογιστή. Θέλω να βάλω το νέο router σε ένα switch που πήρα ώστε να το βλέπουν όλοι οι υπολογιστές.
sret Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 9105-9106 ειναι το ιδιο ρουτερ αλλα το 9106 εχει και wireless.προσοχη ειναι για pstn και χρειαζονται flash για να παιξουν σε isdn.εχω το 9106 σε δυκτιο και ειναι αψογο.
GIORGARAS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Συγνώμη δεν είναι για dsl? Το 9107 είναι για dsl πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.