stendel1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Έλεγα ότι η s1960 είναι κορυφή, αλλά η αντικαταστάτριά της ακόμα καλύτερη. Ποιό μικρό border και 1500:1 contrast Το μόνο που περιμένω να μάθω είναι τιμή και ημερομηνία που θα έρθει Ελλάδα. EIZO to Introduce Ultra-Thin 19" Monitor with 7 mm Side Bezels at CeBIT 2006
kirimis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 1) δεν ειναι wide... εδω που φτασαμε θα επρεπε... 2) δεν βλεπω καμια αναφορα για HDCP και αν δεν εχει τελικα, τοτε προκειται για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ελειψη... In anyway... δεν μου λεει τιποτα η οθονη αυτη, ουτε και ο προκατοχος της. Πολλα λεφτα για το τιποτα.
AkisD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 1) δεν ειναι wide... εδω που φτασαμε θα επρεπε...2) δεν βλεπω καμια αναφορα για HDCP και αν δεν εχει τελικα' date=' τοτε προκειται για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ελειψη... In anyway... δεν μου λεει τιποτα η οθονη αυτη, ουτε και ο προκατοχος της. Πολλα λεφτα για το τιποτα.[/quote'] Ωπα, χαλάρωσε. Το τίποτα σου μάλλον είναι πολύ σχετικό. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ακόμα και με αγορά aoc αλλά μέχρι τώρα απ όλες τις tft που έχω δει καμία δεν συγκρίνεται με την ποιότητα της eizo. Απλά καμία απολύτως σύγκριση. Τα παραπάνω λεφτά κάπου πάνε, ασχέτως αν είναι eizo-γενικά ότι δώσεις παίρνεις. Για το wide συμφωνώ αλλά υπάρχουν και τέτοια μοντέλα. Για το hdcp τώρα χωρίς να είμαι σίγουρος δεν ξέρω αν έχει νόημα το hdcp σε μη συμβατή ανάλυση-κάτω δηλαδή απο 1080 γραμμές. Μπορεί να κάνω και λάθος βεβαια..
kirimis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Νταξει... απλα ειναι υπερκοστολογημενες. Απο εκει και περα, το HDCP εχει νοημα σε ολες τις οθονες και αν δεν το φροντισαν... κακο του κεφαλιου τους.
AkisD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αν ειναι έτσι μεγάλη απατεωνιά όπως και με τις κάρτες γραφικών. Στα μείον. Και όντως είναι υπερκοστολογημένες, ειδικά στην ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.