Arioch79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Έχω ένα original copy του PES5. Έκανα κανονικά register μέσω του site της KONAMI. Επιλέγοντας Network από το main menu του παιχνιδιού, εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα το μήνυμα "Testing network environment" και μετά εμφανίζεται το μήνυμα που αναφέρω στο τίτλο του post. Με λίγο ψάξιμο που έκανα, ανακάλυψα ότι αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν κατά βάση αυτοί που προσπαθούν να παίξουν online με την PS2 έκδοση του παιχνιδιού, και ότι οφείλεται στο firewall του router. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω USB modem (όχι router) και συνεπώς δεν έχω hardware firewall. Ακόμα κι αν κλείσω το zone alarm, το οποίο χρησιμοποιώ ως firewall, λαμβάνω το ίδιο μήνυμα. Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Υ.Γ.: Το παιχνίδι είναι όσο μαμίσιο γίνεται, δεν έχω βάλει ούτε patches, ούτε cracks, ούτε τίποτα.
tsakonas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 πρώτα άνοιξε το UDP port 5730 στο firewall των windows και μετά στο zonealarm ..το βασικό είναι φυσικά στα windows να κανεις add service... πας windows firewall-advanced-διαλέγεις τη σύνδεση σου-settings και πατάς add και βάζεις description ότι θες p.x PES5, ip βάζεις την ip σου η καλύτερα το full computer name- ports k στα δυο 5730 k μετά διαλέγεις UDP και OK σε όλα και δοκιμάζεις.για zonealarm δεν ξέρω ακριβώς αλλα κάπως έτσι θα είναι. τώρα αν έχεις ελληνικά windows ελπίζω να κατάλαβες που πρεπει na πας
Arioch79 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ναι, τελικά το firewall των windows έφταιγε, αλλά δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Όταν έκλεινα το zone alarm, φαινόταν ότι έκλεινε και το firewall των windows, ενώ όταν το άνοιγα, φαινόταν ότι άνοιγε κι αυτό. Όταν προσπαθούσα να μπω στα settings του windows firewall μέσω του control panel, έτρωγα άκυρο λόγω ενός "unidentified problem" όπως έλεγε και το μήνυμα που πεταγόταν. Νομίζοντας ότι έφταιγε το zone alarm, το απεγκατέστησα, αλλά το unidentified problem παρέμενε. Τελικά βρήκα στο Internet τι έπρεπε να κάνω για να λύσω το πρόβλημα και να μπορέσω να απενεργοποιήσω κανονικά το firewall των windows (αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ας με ρωτήσει να τον βοηθήσω). Το παιχνίδι έπαιξε κανονικά. BTW με 384/128 είναι αρκετά playable (όταν δεν κάνεις εσύ Host εννοείται). Σίγουρα, το lag γίνεται αισθητό, αλλά και πάλι το παιχνίδι παίζεται κανονικά.
zakjunior Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά εχω σοβαρο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω.Βοηθηστε με σας παρακαλω δεν ξερω τι να κανω.εχω το ps3 και το pro 2008 και προσπαθω να παιξω online μολις πηγαινω στο network ξεκιναει να κανει test και ξαφνικα σταματαει και μου λεει 'Unable to transmit using UDP port 5730.You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc.... ' και αλλα διαφορα. εχω router zyxel p-660r-d1. Πειτε μου σας παρακαλς τι να κανω.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.