kormi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Παιδες σας χαιρετω κ ζητω τη βοηθεια σας!!! Λοιπον που λετε εχω ενα pcακι το οποιο πολυ συχνα τραβαει στιγμιαια κολληματα η οθονη κανει ενα πραγμα οπως το degauss κ... ξανα προς τη δοξα τραβα!Οπως καταλαβαινεται δε μπορω να παιξω παιχνιδια,να δω ταινιες ενω εχω προσεξει να το κανει ακομα κ οταν παιζει το screensaver με φωτογραφιες!Εκανα format μηπως εφτεγε το συστημα,εβαλα καινουργιους drivers αλλα τιποτα. Παρακαλω αν εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει ριχτε τη πριν του ριξω εγω καμια!!! Το συστημα ειναι:asus p4p800s-x, P4 3.2GHz, 512 sdram 400, albatron FX5500 256MB, live 5.1! και τροφοδοτικο chieftech 350W Ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ειτε ειναι καρτα γραφικων ειτε ειναι το τροφοδοτικο σου.
kormi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Oxi.Viewsonic.Yparxei tropos na katalavw an kati apo ta dyo k poio "to eipe to poihma"?
xristos alexis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Bgale Dvd Rom Apo Trofodotiko Kai Kane Ena Test Se Paixnidi!an Exeis 2 Bgalta Kai Ta Dyo!an Kanei Ta Idia Trofodotiko Theleis Allios Pame Se Karta Grafikon!h Othonh De Pisteyo Naxei Problima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.