Προς το περιεχόμενο

Professional Writer για DOS!!!

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνουμε το προγραμμα Professional Writer για DOS. Το χρειαζεται ενας φιλος που ακομα!! χρησιμοποιει αυτο το λειτουργικο.

Το εχει κανεις η ξερετε που να το βρω

Δημοσ.

Εγω να δεις, με πηρε τηλεφωνο αυτος ο φιλος μου και μου λεει αν εχω ακομα τη δισκεττα με το προγραμμα. Τι λες τωρα του λεω, αυτο στο ειχα δωσει πριν 14 χρονια, ακομα το χρησιμοποιεις!!

Θυμαμαι οτι ειχα φαει και κανα δυο ωρες να ρυθμισω το ελληνικο πληκτρολογιο για να εκτυπωνει σωστα και οχι κινεζικα

Παντως το χρειαζεται γιατι εχει αποθηκευμενα τιμικαταλογους για την βιοτεχνια του και εχει προβλημα τωρα

Δημοσ.

Απίστευτο.....

ο πρώτος word processor που χρησιμοποίησα ποτέ και ένα από τα πρώτα προγράμματα (αν όχι το πρώτο) που έμαθα να εκτελώ και να χρησιμοποιώ!!

Αν το βρεις στείλτο και σε μένα!!

Δημοσ.

Τι θυμήθηκε το παληκάρι! Δυστυχώς ακόμα και να έβρισκα τη δισκέτα δε θα έβρισκα 5 1/4 floppy γιά να τη διαβάσω. Σίγουρα δε διαβάζει το format του κάποιος άλλος επεξ. κειμένου;

Δημοσ.
Τι θυμήθηκε το παληκάρι! Δυστυχώς ακόμα και να έβρισκα τη δισκέτα δε θα έβρισκα 5 1/4 floppy γιά να τη διαβάσω. Σίγουρα δε διαβάζει το format του κάποιος άλλος επεξ. κειμένου;

Το word 2. Το είχα δουλέψει..

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα το έχω, αλλά όχι εδώ που βρίσκομαι τώρα. Αύριο θα το βρω, αν δε με προλάβει κάποιος άλλος, και θα το ανεβάσω κάπου. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να είναι παράνομο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
...Θυμαμαι οτι ειχα φαει και κανα δυο ωρες να ρυθμισω το ελληνικο πληκτρολογιο για να εκτυπωνει σωστα και οχι κινεζικα

Παντως το χρειαζεται γιατι εχει αποθηκευμενα τιμικαταλογους για την βιοτεχνια του και εχει προβλημα τωρα

Αν θυμαμαι καλα στο PFS for DOS (ετσι λεγεται) τα κανεις convert απο το ιδιο προγραμμα και μετα import στο Word ως <6.0 format... Το εχω (δεν θυμαμαι που ακριβως στο πατρικο μου) σε δισκετα 5,25', γιατι τοτε το ειχα αγορασει!! Ηταν το καλυτερο προγραμμα μαζι με το WolksWriter θυμαμαι...:)

Πες και του φιλου σου να αγοραζει κανενα PC που και που, γιατι οι επενδυσεις δεν ειναι μονο σε μηχανηματα (πλεκτομηχανες κλπ) που του βγαζουν το μεροκαματο με φανερο τροπο, αλλα και σε εμψυχο υλικο (καταρτισμενο προσωπικο) που σιγουρα καποιος ανθρωπος τοσα χρονια που περασαν σιγουρα θα του ειχε πει:

- Αφεντικο, να αλλαξουμε το PC ?

- A,πα,πα! Τρελλος εισαι ? Ειναι καιρος τωρα για εξοδα ?

- Καλα...και ο υπαλληλος χαμογελασε!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί έχω το εξής πρόβλημα :

Βρήκα κάτι παλλιά αρχεία κειμένου του PROFESIONAL WRITER 1.03 σε DOS. Τα σώζω σαν ascii μέσα από το πρόγραμμα και ενώ μέσα από το dos τα βλέπω κανονικά , όταν προσπαθώ να τα δω μέσα από το word ή το notepad των windows δεν τα αναγνωρίζει.

Ξέρει κανείς πιο είναι το πρόβλημα? Ή αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει την μετατροπή?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οντως το ξεθαψες το θεμα!!

Θυμηθηκα τα νιατα μου τωρα!!

Δοκιμασες Ultra Edit η αλλαγη κωδικοποιησης στο notepad?

Δημοσ.

Τελικά το έχει κανείς?????

Θα ήθελα μια κόπια (για ιστορικούς λόγους)

Δεν νομίζω ότι η αναζήτηση ενός τόσο αρχαίου προγράμματος αντιβαίνει τους κανόνες του forum, αν ναι διαγράψτε παρακαλώ το μύνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...