Panzerjaeger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Λοιπόν, εγκατέστησα το λογισμικό που ερχόταν με ένα εξωτερικό CDRW της HP στα ΧΡ μου. Αυτό περιλάμβανε λογισμικό εγγραφής από τη Roxio (EasyCD Creator -μπλιαχ!). Το απεγκατέστησα, αλλά κάθε φορά που ξεκινάω, το σύστημα μου λέει ότι "μία συσκευή ή ένα πρόγραμμα εγγραφής CD προκαλεί προβλήματα ασυμβατότητας και έχει μπλοκαριστεί η εκτέλεσή του", αναφερόμενο σε αυτό. <BR>Μπορεί κανείς να μου πει πώς να το απεγκαταστήσω ΠΛΗΡΩΣ???!<P>Thx guyz<BR>Panzerjaeger
NeTd4mN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 To idio epatha ki egw apla evala to easy cd creator 5 platinum kai meta ola ok. Try it kanto install kai des an diorthothike.
Teoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Μάλλον εγκατέστησε κάποιους drivers ή αρχεία που φορτώνει στην αρχή, τα οποία δεν έβγαλε με το uninstall. Θα πρέπει να ξέρεις ποιά είναι τα αρχεία αυτά, ώστε να τα σβήσεις με το χέρι. Ψάξε στο CD εγκατάστασης. Επίσης δες μήπως έχει βάλει να ξεκινάει κάποιο service σχετικό με το easy cd και απενεργοποίησέ το ή διέγραψέ το. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το system restore, εφόσον βέβαια έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις σου πρίν την εγκατάσταση του easy cd. Συνήθως κρατάει μια 'εικόνα' του συστήματος πρίν από κάθε εγκατάσταση και απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.