marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 καθώς επίσης και αποσυγχρονισμός ήχου +εικόνας,σε PIII 997Mhz,512Ram. Τι γίνεται;:oops: Υ.Γ.Κατεβάζω direct x και ο Θεός βοηθός.
GT1807 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μηπως το συστημα σου ειναι βεβαρυμένο??Εμενα μου το εκανε μια περιοδο που το computer το ειχα ζορισει απεριοριστα με antivirus κ αλλες πολλες μνημοβορες ιστοριες.Επισης ενδεχεται να ειναι κ θεμα codec.Αμα μας πεις σε τι αρχεια το κανει?? Τα σέβη μου
marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μηπως το συστημα σου ειναι βεβαρυμένο?? Μπα,από format είναι. Εμενα μου το εκανε μια περιοδο που το computer το ειχα ζορισει απεριοριστα με antivirus κ αλλες πολλες μνημοβορες ιστοριες. Λες;Ένα Sav έχει μόνο,δεν το κολυμπάω net. Επισης ενδεχεται να ειναι κ θεμα codec. ffdshow,xvid/dixv,ac3filter. Αμα μας πεις σε τι αρχεια το κανει?? Σε όλα(mpg1,mpg2,mpg4). Τα σέβη μου Παρομοίως.
GT1807 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Την στιγμη που παιζεις το video απο cpu load πως πας??Μηπως κοκομπλοκιαζει ο Player σου??Μμμμ.Τι αλλο??Στο εκανε μετα το φορματ κατευθειαν ή για καποιο χρονικο διαστημα ηταν καλα κ μετα κολωσε??Μπορει να παιζει κατι με τις εγκαταστασεις των προγραμματων σου.Ξερω οτι ειναι γενικες οι λυσεις αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. Τα σέβη μου
marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μάλλον δίκτυο,θα πειραματιστώ και θα ξαναπώ...
activex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ti karta grafikon exeis? oi drivers tis kartas grafikon einai install sosta? den nohte na sou kanei spasimata se mpeg1 ...auta pezan kai me 300ari celeron! dokimase na allaksis player , as poume me kati san to "media player classic" an kai to mialo mou paei se drivers..
marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ati 3d Rage Pro Agp2x Άλλαξα και κάρτα γραφικών,έπαιξα και με άλλους players,μόνο ο VLC παίζει χωρίς σπασίματα,αλλά κι αυτός όταν βάλω πλήρη οθόνη,τα ψιλοφτύνει... ...υποβίβασα το βάθος χρώματος στα 16bit,έστρωσε σε 1/4 της οθόνης.Σε full screen ,τα ίδια.Πάω για katalyst...
zavlakas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δοκιμασε με τον MPC 6.4.8.9... Ο 6.4.8.8 ειχε μερικα προβληματα στους splitters... Eπισης δοκιμασε να αλλαξεις rendering mode...
marios1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Κανένας player πλην του VLC δεν τα καταφέρνει... rendering mode;
zavlakas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Στον Media Player Classic... View-->Options-->Output-->Direct Show Video... Πειραματισου με τις επιλογες που υπαρχουν... Περισσοτερες πληροφοριες για τα rendering modes, μπορεις να βρεις εδω... http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?p=35288#35288
marios1957 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ρε συ marios1957 μήπως μας κανεις πλάκα? Πάει ένας τραυλός στο περίπτερο: "Πα...ρα...κα...λλλλλλλωωωω,έέέ...ννναν άσσ...σσ...σοοοο σκ..σκ...έέέτοοοο". Και ο περιπτεράς: "Μμμμμ...μάλισ....ττττ...αααα κυ...κυ...ρι...ρι...εεε,ορρρρ...ρί...στεεε έε...να...ννν άάά...σσ...σοοο σκ...σκ...έετ... Και πριν προλάβει να γίνει το νταλαβέρι,πετάγεται ένς γρήγορος που είχε απηυδίσει κοζάροντας: "Παρακαλώγρήγοραέναμαλμποροκαιτοριζοσπαστη". Και ο περιπτεράς: "Μάλιστακύριεορίστεέναμάλμποροκαιτοριζοσπάστη". Κάγκελο ο τραυλός: "Ρε φι...φι...φιλ...λε...λεεε,μμμμμ...ήπ....πως μεεεεε δου...δου...λεύύύ΄...εις;". Ατάραχος ο περιπτεράς: "Όόόό...χχ...χιι...ιιιι ρρ...ρεεεεε φί...φίιι...λλ...λεεε,στοοοοο...ννν άάά...λλ...λλ...οοοο το μμμμμ...αλ...λλλ...άάάκ...κκα κά...κά....ννννν...νω πλ...πλ...πλά...κκκ...κα". Ξέχωρα απ' την τρελλίτσα,έχω έναν PIII 997Mhz που δείχνει σπαστά βίντεα.
trustfm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 egw eixa antimetwpisei ta idia problhmata se enan piii 766 -750 de 8umamai telika shkwsa ta xeria psila ... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.