ntg_net Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ti leei auto to teuxos ? Αυτο που λεει το συγκεκριμενο τευχος ειναι οτι και να κανεις παντα υπαρχει τροπος.. για καποιους να εισβαλουν σε ενα PC ... 2 software firewall 1 hardware firewall 1 antivirus 1 ... 1 ... παλι καποια τρυπα ειναι ανοιχτη... Αυτα λεει και πιστευω το περιοδικο.. Και κατι ακομα απο μενα Απο την στιγμη που θα κανεις ενα port scan σε καποιο pc ή απο την στιγμη που θα καταλαβεις οτι ενα pc εχει τον Α' βαθμο ασφαλειας , αρχιζεις πειραματα πανω του (εως που να αλλαξει IP,disconnect&connect) για να τεσταρεις καποια εργαλεια , τις γνωσεις σου , απο περιεργεια , απο τσατιλα (επειδη σε εβρισε στο chat) , να δεις τα email της γκομενας ή ....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 [...'] Ποια ειναι η δικη σου προσφορα σε αυτο το θρεντ εκτος απο το σαρκασμο; Μαλλον επρεπε να ακουσεις το συμμαθητη σου...(οπως κι εγω το συνεργατη μου) Απ' ότι βλέπω, τα λοιπά μέλη κατάλαβαν πολύ καλά την δική σου "προσφορά" στο παρόν thread οπότε περιττεύει δική μου αντίστοιχη ερώτηση. Όσο για τα λεγόμενα του "συμμαθητή μου", ,άλλον δεν έπιασες το υπονοούμενο, σε εσένα απευθύνονται, άστο, δεν πειράζει. Κι εφοσον θες κι αλλα επιχειρηματα θα τα εχεις. Αφου ειπες οτι εντυπωσιαζεσαι' date=' εντυπωσιασου και με τα παρακατω: [...'] Εντυπωσιάζομαι είπα, όχι θαμπώνομαι από φύκια και μεταξωτές κορδέλλες. Είπαμε άσχετοι, όχι πρωτόγονοι ιθαγενείς... Όσο για την παράθεση στοιχείων του hoster της Insomnia και την δήθεν τυχαία αναφορά για phishing, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι εξυπηρετεί: να μας εντυπωσιάσει για τις βαθιές τεχνικές σου γνώσεις ή να δημιουργήσει εντυπώσεις; Το σταματώ εδώ, δεν επεκτείνομαι και δεν ασχολούμαι άλλο.
The_player Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Πολυ καλα τα ειπε ο φιλος squib.Αμα ειναι να φοβομαστε το παραμικρο να παμε να γινουμε τσοπανηδες στο βουνο...(αλλα μηπως και εκει μας τη πεσει κανενας λύκος...)...Ελεος ρε παιδια...Το internet ειναι σαν τη πυρηνικη ενεργεια...αν τη χειριζεσαι σωστα εχεις οφέλη....ειδάλως...πολλα μπορει να σε βλαψει.. Λιγη γνωση και ακομα και ενας απλος χρηστης μπορει να προφυλαχθει... Εγω παντως προτεινω το εξης...(για οσους εχουν τη δυνατοτητα...να το κανουν) 1 Η/Υ always online με προσβαση στο Internet....που θα δεχεται οτι κακο μπορει να φερει το net...και ...ενας offline...με τη προσωπικη δουλεια του καθενος....και τελειωσε το παραμυθι...και λιγο προσοχη στις ηλεκτρονικες συναλλαγες...δηλαδη : Προσπαθηστε να αποφυγετε οσο γινεται τις πιστωτικες καρτες...αν οχι βαλτε οριο..πχ 1000 euro...(το πολυ πολυ να χασετε μονο αυτο το ποσο)... Χρησιμοποιηστε debit cards... Παραγγελνετε Online αλλα πληρωστε με αντικαταβολη... Χρησιμοποιηστε εμβασματα... αυτα..
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το θέμα αυτό είναι ενδιαφέρον και θα μπορούσε να παραμείνει τέτοιο αν οι προσωπικές επιθέσεις, θλίβομαι που κι εγώ εντάχθηκα σ' αυτές, δεν το χαλούσαν. Το συμπέρασμα, νομίζω, είναι ότι ο μέσος χρήστης χρειάζεται απλές γνώσεις ιντερνετ, απλή προφύλαξη και να έχει το νου του για είναι εντάξει. Όσοι χρησιμοποιούν το ιντερνετ και για ον-λαιν αγορές πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο (αυτά που λέει κι ο παίχτης παραπάνω + να βάζουμε δύσκολους κωδικούς). Τα αρχικά ποστ του ινσομνιξ εκεί νομίζω στόχευαν αλλά κάπου χάλασε η ιστορία. Ας μείνει λοιπόν απ' αυτό το ποστ η γνώση πώς ίσως πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεχτικοί με το δίκτυο τώρα που σιγά σιγά βάζουμε όλοι ADSL και είμαστε 24/7 ον λαιν.
megadancemix Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 insomnix: Το θεμα δεν ειναι εαν εχεις καποιες γνωσεις επανω σε ενα πραγμα. Το θεμα ειναι να διοχετευεις τις γνωσεις σου με τετοιο τροπο ωστε να μην προσβαλεις τους συνομιλητες σου. Με τον τροπο σου εγω καταλαβα οτι ολλοι εδω ειμαστε για τα μπαζα και οτι ηρθες εσυ να μας δειξεις πως μπορουμε να προστατευτουμε απο τον "8hrio" που λεγετε Internet. Λιγη προσοχη χρειαζετε στην διατυπωση , τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.