cone Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 1) μου κανει συνεχεια συνδεση και αποσυνδεση μονο του. μετα πρεπει να κανω επανεκινηση για να στρωσει αλλα μετα παλι τα ιδια. και ακομα ενας το ειχε αυτο και του προτεινατε καινουργιο ρουτερ. τωρα εμεινε μονιμα αποσυνδεδεμενο αλλα serfing και download εχω κανονικα. λεω κανα telindus να παρω 2) αυτα τα πακετα δεδομενων, ειναι φυσιολογικο αυτα που στελνω να ειναι παραπανω απο αυτα που παιρνω; soory αν γινομαι κουραστικος αλλα... νεος
psycho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 file cone συνδεσέτο με ethernet και όχι με usb. Αν πάλι δεν φτιάχει, κυκλοφούν κατι firmware απο τρίτους πολύ καλα. Και αν πάλι δεν φτιάχει ... ΠΕΤΑΤΟ και μην το Λιπηθείς! !Είναι αρκετά ΣΑΠΙΟ!
damiano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μόνιμα αποσυνδεδεμένο και κάνεις surfing και download?? μάλλον είναι η κακογραμμένη εφαρμογή που έχει στο tray που λέει μπαρούφες!!
tyremporas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά,μου ενεργοποιήθηκε και μένα σήμερα ο κύβος 512 της Βιβόντι. Ξέρω ότι είναι πιο καλό να συνδέεσαι μέσω έθερνετ από υσβ.Αλλά μου λέει ότι έχει πρόβλημα η συσκευή Ethernet Controller στον Device Manager.Καμιά ιδέα? Απ'ό,τι ξέρω,η έθερνετ δε θέλει οδηγούς,σωστα?Όχι τπτ άλλο,αλλά με έχει ταράξει στις διακοπές και τις επανασυνδέσεις... Και κάτι άλλο.Όταν συνδέω το μόντεμ μέσω σπλίτερ η γραμμή μου δεν μπορεί να συγχρονιστεί (βασικά αναβοσβήνει το μεσαίο πράσινο φωτάκι στο Μαικροκομ 2636).Όταν το συνδέω κατευθείαν ,χωρίς σπλίτερ,στην τηλεφωνική πρίζα,συγχρονίζεται κανονικά και μετά πό λίγο ξεκινάει τις επανασυνδέσεις.Έτσι,όταν θέλω να μπω στο νετ,αποσυνδέω το τηλέφωνο-κάτι σαν 56άρα δλδ... Έχω ΠΣΤΝ γραμμή και έχω δκιμάσει και τα δύο σπλίτερ.Και με την κανονική συνδεσμολογία ,αλλά και με την ανάποδη (δλδ στη θύρα του μόντεμ να βάλω το τηλέφωνο και το αντίστροφο).Μήπως αν βάλω φίλτρο θα λυθεί το πρόβλημα? Καμιά ιδέα τόσο για την έθερνετ θύρα όσο και για τιο σπλίτερ?
Vmanos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 gia to proto den xero. gia to allo sigourepsou oti exeis rithmisei sosta to modem gia na douleuei se ANNEX A , pou einai to PSTN. des prota auto kai meta psakse na deis a ftaiei to splitter ( ego tin patisa etsi kai tora exo +1 splitter )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.