boom123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Εχω ubuntu 5.10 και στο terminal δεν μπορώ να γράψω το 'l' ενώ το 'L' το παίρνει μια χαρά....ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει??
My8os Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μήπως το γράφει αλλά δεν το εμφανίζει καλά; Δοκίμασε να αλλάξεις τα fonts που χρησιμοποιεί το terminal και ξαναδοκίμασε.
nasia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 το δοκίμασα αυτο που λες και δεν παίζει,δεν το γράφει καν! βασικά πουθενά δεν μπορώ να γράψω l ούτε σε text editor...ενώ το L μια χαρά μου το βγάζει... βοήθεια ρε παιδιά !!ειναι μεγάλο πρόβλημα...
subdee Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ναί είχα πρόσφατα παρόμοιο πρόβλημα προσπαθώντας να δημιοθργήσω hotkeys. βασικά, δοκίμασε αυτό: πήγαινε Σύστημα->Προτιμήσεις->Πληκτρολόγιο->Διατάξεις και Επαναφορά στις Προεπιλογές. Αργότερα ξαναπροσθέτεις την Ελληνική διάταξη.
boom123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Παιδια το πρόβλημα εξακολουθεί να ισχύει και είναι πολύ εκνευριστικό. Έκανα login σαν άλλος χρήστης και το έγραφε κανονικά. Κάποιος μου είπε για πρόβλημα στις βιβλιοθήκες αλλά δε ξέρω ακριβώς τι.Παρακαλώ Βοηθήστε Με!
Isle Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αν το προβλημα αυτο δεν το εχει ο root, σβησε τον χρηστη στον οποιο γινεται αυτο και φτιαξε εναν με το ιδιο ονομα παλι.Θα cp τα home directories και θα εισαι ομαλος.8)
Isle Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τελικα την ερωτηση την εκανε η nasia η ο boom123? :confused:
Αbominable Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Το έχει ο root, ή και ο root;; Είναι σε desktop έτσι;; Για τσέκαρε μια στο control center κάπου για τις γλώσσες ότι έχεις επιλεγμένο τον σωστό τύπο keyboard.. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή αλλα πρέπει να είναι εκεί που προσθέτεις νέα layout..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.