Προς το περιεχόμενο

psiksi amd

ntouzieras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε ntousiera, :)

εχω την ιδια μητρικη και τον ιδιο επεξεργαστη. οταν λες η μεση θερμοκρασια ειναι 50 τι εννοεις. σαν πολυ μου φαινεται. εγω με την εργοστασιακη ψυκτρα εχω idle 29 και σε full load (πχ half life 2) φτανει και τους 42. μηπως δε παταει καλα η ψυκτρα σου? να σημειωσω οτι δεν εχω κανει overclock.

Δημοσ.

dn exw kanei overclock, se adraneia oi vathmoi einai 45, se full load ftanei ews tous 51 ( p.x. quake 4).oi thermokrasies koutiou einai 34 kai 36 antistoixa.tha ellegksw tin psiktra dn apokleietai auto pou les file VasKag, apto plaisio ton pira!pantws oson afora kainouria psiktra peite mou kati oloklirwmeno extos apo zalman (variemai na ksevidwnw mitriki) ews 50e me anemistira, pathitiki mono dn leei.an kai kleinw stin arxiki THERMALTAKE BIG TYPHOON CL-P0114 an kai me provlimatizoun ta 813gr pou einai se varos, to pc dn tha prepei na kounietai katholou,fovamai min kremasei

Δημοσ.

αν το πηρες προσφατα, θα ελεγα να τους κανεις μια επισκεψη. μηπως δε βαλανε παστα? 45 idle δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Αυτή η υπόθεση με την θερμοκρασία είναι τουλάχιστον τρέλλα.

Εγώ έχω 1 SD 3700+ και ξεκίνησα με 29 ~ idle & 52 Full load

πήρα την AC Freezer 64 Pro και ενώ το Idle παραμένει ίδιο το Full load έπεσε στις ~ 38 -39 ενώ με κομμένες στροφές (απο 2400 > 1800) πήγε 41-42

Παντως μπορώ να πω ότι αυτή η υπόθεση με έχει ψιλοπαλαβώσει καθώς περίμενα σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά απότι φαίνεται έπεσα σε Hot core οπότε ..........

Η παραπάνω ψύκτρα είναι καλή και πολύ οικονομική και σχετικά αθόρυβη (όχι τελείως αλλα δυστυχώς δεν βοηθάει και η μητρική που δεν έχει έλεγχο στροφων) οπότε με 18,5 € δεν χάνεις τίποτα να την δοκιμάσεις

Δημοσ.

Sygnwmh kiolas alla giati se exei psilopalabwsei to na exeis 29 idle kai 38 full load?ante 41...?

dld mhpws na einai kai pagwmenos o epe3ergasths?

Kai ante kai pefteis 5 ba8mous katw...Pes mou kai ti egine?

Δημοσ.

an paw aptous 51 stous 41 tha exei diafora, giati me pianei i kardia mou otan to vlepw kai skeftomai ti tha ginetai to kalokairi me tis 40ares tou dwmatiou. lew na ksevidwsw psiktra na dw an exoun valei pasta, swsto kai auto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...