Προς το περιεχόμενο

Firefox: Δεν ανοίγει πάντα με την πρώτη

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν πολύ συχνά μου το κάνει τώρα τελευταία, οπότε..

Αρκετές φορές, δεν ανοίγει με την πρώτη ο firefox. Δηλαδή πατάω το κουμπάκι, και ενώ δεν ανοίγει (και αν πατήσω άλλες 100 φορές πάλι δεν ανοίγει τίποτα), ανοίγω τον task manager, και μόνο αν το κάνω terminate απο κει και το ξανανοίξω, μόνο τότε ανοίγει.. Μάλιστα, δεν βγάζει κανένα μήνυμα τύπου "not responding".. Έτσι απλά βγαίνει απο τη λίστα με τα processes που είναι ενεργά, και όταν ξαναπατάω, ανοίγει κανονικά..

Μόνο σε μένα το κάνει??

Δημοσ.

Είναι συνήθεια του firefox αυτό. Πολλοί το έχουν αναφέρει και εδώ αλλά και σε διεθνή groups. Κάνεις αυτό που προτείνουν και στην ιστοσελίδα του firefox...

Δημοσ.

Απλά, επειδή εμένα τώρα άρχισε να το κάνει.. Παλαιότερα δε θυμάμαι να το έκανε..

Η πλάκα είναι ότι χτες είχα ξεβιδώσει το πληκτρολόγιο να το καθαρίσω, και τότε το έπιασε.. για κάτι ώρες δε μπορούσα να κάνω browsing (στον IE δεν έχω καν favourites)

Δημοσ.

gi'afto fwnazw synexeia kai tha synexisw na fwnazw...valte Opera!!!makari na iksera lysi na sas tin elega(giati kserw pws den einai lysi afto pou eipa stin arxi)alla den exw!an den to exete kanei omws kalo tha itan na riksete mia matia ston Opera!egw den exasa pantws!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...