Christos19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2001 Όντας εντελώς άσχετος με το Excel θα τολμήσω να θέσω την εξής ερώτηση: Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα γράφημα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα...ο άξονας χ δεν παίρνει τιμές αλλά μόνο κατηγορίες(οπότε και να τοποθετήσω διάφορα νούμερα θα μου τα βγάλει ανά ίσα διαστήματα...π.χ ίδια απόσταση του 5 με του 10 και του 10 με του 200).Με τον άξονα y δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί είναι ορισμένος να παίρνει τιμές.Η ερώτηση μου συνοψίζεται στο αν είναι δυνατόν και ο άξονας χ να παίρνει τιμές.Και επίσης τον άξονα χ μπόρεσα να τον "πειράξω" μόνο μέσω του powerpoint(εισάγοντας γράφημα) και όχι του Excel...<BR>Eυχαριστώ <p>[ 15-09-2001: Message edited by: Christos19 ]
Christos19 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δε νομίζω να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα...
midnight_man Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Loipon akou na deis ti tha kaneis:<BR>Tha dimiourgiseis kanonika tis stiles sou sto fillo. Tha tis kaneis na einai format arithmos, xoris ipodiastoles (apo to menu view- cells). Tha tis mavriseis gia na epilekseis grafima. Tha epilekseis as poume tis stiles. Tha patiseis epomeno tha bgeis sto epomeno menu. Tha patiseis to tab seira. Stin epilogi etiketes aksona katigorion (x) tha epilekseis tin stili me tis times pou theleis na exei to x (ksereis pos, klikareis to belaki kai epilegeis perioxi-stili) kai sto box seira tha kaneis katargisi ti seira2, tha patiseis epomeno kai sto tab aksones sto box aksonas katigorion (x) tha apenergopoiiseis to automata kai tha epilekseis auto pou theleis.<BR>Enimerose me an doulepse i exeis kapoia alli aporia<P>Nick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.