sotris99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Λοιπόν είναι ένας τύπος (the bad guy) ο οποίος πριν κοιμηθεί ανοίγει ένα ρολόι που παίζει μουσική. Και κοιμάται με ψιλοανοικτά τα μάτια.
tzinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 an erxete kapios apo piso kai ton formarei eno ton exei parei o ypnos tote mallon einai to brokeback mountain! sorry den mporousa na antistatho hehe
paschalia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Κατι περισσοτερο απο αυτο δεν εχεις ? Που την ειδες π.χ
ACP Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το For a Few Dollars More με τον Clint Eastwood. Ο κακός Gian Maria Volonte είχε ένα ρολόι ή μενταγιόν που το άνοιγε και έπαιζε μουσική. Μήπως είναι αυτό;
antreas18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ba den thimamai tetoia fasi me roloi sto "gia mia xoufta dollaria"...mipos einia to o "o kalos o kakos kai o asximos"?
dim_b Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Όπως είπε ο ACP, ήταν στο "For A Few Dollars More" (την 2η ταινία της τριλογίας του Leone).
hurin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το For a Few Dollars More[/url'] με τον Clint Eastwood. Ο κακός Gian Maria Volonte είχε ένα ρολόι ή μενταγιόν που το άνοιγε και έπαιζε μουσική. Μήπως είναι αυτό; Στάνταρ αυτό είναι!
sotris99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το For a Few Dollars More[/url'] με τον Clint Eastwood. Ο κακός Gian Maria Volonte είχε ένα ρολόι ή μενταγιόν που το άνοιγε και έπαιζε μουσική. Μήπως είναι αυτό; Όπως είπε ο ACP, ήταν στο "For A Few Dollars More" (την 2η ταινία της τριλογίας του Leone). Ναι αυτό είναι. Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.