Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο MMORPG

privateer

Το καλύτερο MMORPG  

7 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο MMORPG

• World of Warcraft
      135
    • Final Fantasy XI
      14
    • City of Heroes
      6
    • Dungeons & Dragons Online
      9
    • Guild Wars
      29
    • Lineage 2
      92
    • Anarchy Online
      4
    • Dark Age of Camelot
      5
    • EverQuest 2
      3
    • Eve Online
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1. FINAL FANTASY XI

2. Eve Online

Mακραν τα 2 καλλιτερα mmo αυτη τη στιγμη' date='ετη φωτος απο τα υπολοιπα ΙΔΙΑ και ανουσια παιχνιδια(με εξαιρεση ισως το Guild Wars).

Στοιχηματιζω πως οσοι ψηφιζετε δεν εχετε καν δει τα συγκεκριμενα Games...[/quote']

to Eve online na symfwnhsw oti einai poly kalo...alla to FFXI asta na pan...

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τι δεν σου άρεσε από το FFXI και το λες αυτό;

to oti prepei na eimai fylakismenos gia na anevw level...kai oti gia na anevw level apo ena epipedo kai panw prepei na exw opwsdhpote party...

Δημοσ.
20 ευρώ το μήνα για ένα παιχνίδι :confused: :confused:

Μα αυτο ακριβως!

Δεν λεμε ποιο παιχνιδι παιζουμε αυτο το καιρο η πιο αξιζει τα λεφτα του κτλ, αλλα ποιο ειναι καλλιτερο.Και για μενα τα καλλιτερα mmo games ειναι τα Eve online και Final Fantasy XI.

Y.Γ. Συμφωνω οτι ειναι ακριβα τα 20?

Δημοσ.
to oti prepei na eimai fylakismenos gia na anevw level...kai oti gia na anevw level apo ena epipedo kai panw prepei na exw opwsdhpote party...

Καλα εφτασες μεχρι εκεινα τα levels και δεν σου αρεσε αυτο ή το εχεις ακουσει απο αλλους?

Δημοσ.
20 ευρώ το μήνα για ένα παιχνίδι :confused: :confused:

14,95? είναι για το Eve online, το έχω ξαναπεί, μόνο ο 1ος μήνας είναι 19,95...

Και αξίζει και το τελευταίο cent! Αν θέλετε υπάρχει και trial version για 14 μέρες (το ίδιο client είναι) για να δείτε αν σας αρέσει. Googlάρετε το "eve-online 14 days trial" και θα δείτε. Και μετά, όποιος θέλει συνεχίζει, όποιος θέλει σταματάει χωρίς να έχει πληρώσει τίποτα. Απλά όποιος περιμένει να δει τα comic-type games στυλ Wow ή τα παρεμφερή θα απογοητευτεί. Το παιχνίδι απαιτεί πολύ σκέψη και στρατηγική και σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ότιδήποτε θέλεις και να πάρεις οποιονδήποτε ρόλο. Δεν υπάρχει ένα ορισμένο στυλ παιχνιδιού, δεν σε υποχρεώνει κανείς να σκοτώνεις μόνο ή να κάνεις mining μόνο ή να κυνηγάς πειρατές μόνο ή να ασχολείσαι με την έρευνα μόνο ή τόσα άλλα πράγματα... Αναπτύσεις το χαρακτήρα σου όπως εσύ θες και γίνεσαι ότι σου αρέσει, πας όπου θες, έχεις πλήρη ελευθερία. Υπάρχουν ελληνικές corporation, υπάρχουν μέρη με αστυνομία, υπάρχουν μέρη που επικρατεί πλήρης αναρχία και ζεις με το νόμο της ζούγκλας ή έχοντας την τιμή και την υπόληψη πάντα σε 1η γραμμή.

'Εχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά απευθύνεται κυρίως σε άτομα μιας A ηλικίας (αν και έχω δει και πάρα πολλούς νεαρούς παίχτες που δεν παίζουν ένα MMORPG νομίζοντας πως είναι shoot 'em up).

Δοκιμάστε το και αν σας άρεσε αυτή η περιγραφή δεν θα χάσετε...

Γιάννης ΑΚΑ Phaethonas

Δημοσ.
ego pira tis 14 meres alla den exo to client:lol::lol::lol:

http://www.eve-online.com/download/

Όποιος το κατεβάσει να φροντίσει να κάνει καλά και προσεκτικά το tutorial. Το game δεν είναι τόσο άμεσο όσο τα υπόλοιπα που αναφέρονται σ'αυτό το poll και που ίσως έχετε συνηθίσει. Είπαμε, απαιτεί πολύ σκέψη! :wink:

Επίσης η επιλογή της φυλής είναι καθοριστική για τα μετέπειτα skills που πρέπει να ανεβάσει κανείς. Oι διάφορες φυλές πετάνε διαφορετικά σκάφη και κάθε μία έχει τα υπέρ της και τα κατά της αν και σου δίνεται τόση ελευθερία που κανείς δεν σε εμποδίζει να αλλάξεις τα skills που θα κάνεις, τα πλοία που θα πετάξεις και την πορεία που θα ακολουθήσεις στο game - εγώ πχ είμαι Gallente αλλά έχω μετακομίσει και κάνω missions σε ένα αστερισμό που ελέγχεται από το Caldari State.

Δημοσ.
paidia poios exei to C4 client?

Δεν λέμε για Lineage, αλλά τέλος πάντων...

http://www.filemirrors.com/search.src?file=L2_C4_Installer.zip&size=2487262696

Όσο για το eve-online, έγινε θα δω τι θα γίνει με τις 14 μέρες και αν μου αρέσει ίσως κάνω κάτι το καλοκαίρι... Εξ'άλλου σε 2 μήνες είναι ;)

Δημοσ.

To Eve pragmatika metraei.Exw paiksei 2 fores to trial(o giftos omos! :P) kai prolly tha to arxisw sintoma.Allithia yns73 kanan upgrade to cluster pou legane ton fevruario? Oi most wanted players einai ola ta l7 pou tous vlepeis sta monitor! btw yns73 race bloodline kai skills?

Δημοσ.
Δεν ειμαστε καλα, ftp πανεπιστημιου να ανεβαζουν παιχνιδια...

Εδώ είχαν στο Καποδιστριακό (κάπως έτσι) server με mp3 επί πληρωμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...