Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο MMORPG

privateer

Το καλύτερο MMORPG  

7 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο MMORPG

• World of Warcraft
      135
    • Final Fantasy XI
      14
    • City of Heroes
      6
    • Dungeons & Dragons Online
      9
    • Guild Wars
      29
    • Lineage 2
      92
    • Anarchy Online
      4
    • Dark Age of Camelot
      5
    • EverQuest 2
      3
    • Eve Online
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akrivos alla dn einai kai asximo na kanoume kai kanena asteiaki na anigi kamia kouventa kai apo to ena stratopedo na einai tou WOW kai apo to allo tou Lineage2(opos ego)!!!!!!

episis thewro oti anti na kathomaste mono sta logia auti i psifoforia telika tha diksi ti protimane oi perissoteroi gia auto edosa kai tin idea......

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

auto pou psifizeis sto bgazei meta me font style italic? giati blepw to Final Fantasy XI perierga :P

btw to poll eprepe na einai ti mmorpg pezete authn thn stigmh, tha itan pio antiprosopeutiko.

Δημοσ.

auto pou psifizeis sto bgazei meta me font style italic? giati blepw to Final Fantasy XI perierga :P

btw to poll eprepe na einai ti mmorpg pezete authn thn stigmh, tha itan pio antiprosopeutiko.

Δημοσ.

btw to poll eprepe na einai ti mmorpg pezete authn thn stigmh' date=' tha itan pio antiprosopeutiko.[/quote']

dn nomizo giati mporei na exeis paiksi polla alla sigoura ena tha sou arese poli perissotero

Δημοσ.

Σιχαίνομαι το WoW για λαθαρά προσωπικούς λόγους (για αυτό άλλωστε έχω και το δικαίωμα της επιλογής του τι μου αρέσει και τι όχι) ψηφίζω Lineage!!!!

Το παιχνίδι τα σπάει λέμε!!!!Προσωπικά με έχει κερδίσει για αυτό και το θεωρώ το καλλύτερο!!!!Και στη τελική ρε μάγκες δεν με ενδιαφέρει αν είναι το καλλύτερο αλλα το γεγονός οτι το γουστάρω περισσότερο απο κάθε άλλο παιχνίδι!

Έχω και δικό μου server.Όποιος γουστάρει ας τσεκάρει την υπογραφή μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

World of Warcraft asfalws :)

apisteuto content apisteutos e8ismos-arrwstia...

as mou epitrepsete na sxoliasw to L2...mono oi Official servers a3izoun kai mono me auto ton tropo deixnei kapoios oti tou aresei to game wste na a3izei na plhrwnei syndromh...me free server 3erei kai h giagia mou (pou leei o logos etsi :P )

Δημοσ.
gia pes mas esi:)

Αν εσύ επέλεξες τα υποψήφια προς ψηφοφορία, προφανώς το τελευταίο μου σχόλιο δεν απευθυνόταν σε σένα, αλλά σε όσους μιλούσαν μόνο για WoW και Lineage.

Αλλά επειδή διακρίνω έναν τόνο στην απάντησή σου, να σου απαντήσω: το google το έχεις ακούσει ποτέ; :)

Δημοσ.

Ok, sorry παίρνω πίσω το 2ο μου σχόλιο εφόσον σε παρεξήγησα!

Ναι έχει να κάνει με το διάστημα, με μια "ανθρωπότητα" *πολύ* (με κάθε χωροχρονική έννοια :-) ) μακριά από τη γη, που ψάχνει τις ρίζες της και την ιστορία της (εμάς δηλαδή; μόνο οι κατασκευαστές ξέρουν). Αυτή είναι η θεωρία.

Στην πράξη, (δια)χειρίζεσαι διαστημόπλοια, από μικρά ως πολύ μεγάλα, οργανώνεσαι, επιχειρείς, κτλ. κτλ. Υπάρχουν και οργανώνονται (η προκύπτουν :-)) επικές διαστημικές μάχες κατά καιρούς με κυριολεκτικά χιλιάδες online players στον ίδιο χώρο!

Δυστυχώς είναι αρκετά πολύπλοκο παιχνίδι και αυτό το κάνει να μην είναι για όλους.

Είναι το μεγαλύτερο MMORPG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...