Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο MMORPG

privateer

Το καλύτερο MMORPG  

7 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο MMORPG

• World of Warcraft
      135
    • Final Fantasy XI
      14
    • City of Heroes
      6
    • Dungeons & Dragons Online
      9
    • Guild Wars
      29
    • Lineage 2
      92
    • Anarchy Online
      4
    • Dark Age of Camelot
      5
    • EverQuest 2
      3
    • Eve Online
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den ksero pio einai to kalhtero alla to xeirotero einai to lineage...

epeza 2 xronia mexri na katalavo oti to game einai polu eykolo akoma kai gia ta 7xrona..

einai ena game pou exei apotuxei dioti einai eknevristika eykolo kai vareto ...

den pezei rolo an eisai "talento" h an eisai KA8HSTERIMENOS an eisai to megalhtero level eisai arxigos... @@dia..

an pezeis official akoma kai me ebay thes 2 xronia gia na ftaseis 75 me subclas

kai molis ta kaneis ayta ,, stamatas giati den exei nohma to game .. dld den yparxei logos pou epezes toso kairo ...moufes moufes

mporei to wow na einai kartoun alla den teleionei molis megaloseis se lvl tote ksekina to game.. sto lineage pas sthn gatekeeeper kai se 3 ores max exeis dei olo to xarth.. lol..mono lol...

tora na po gia Final XI, Eve, Guild wars, Rf onnline ... thelo 1 ora na po oti einai apla teleia..

p.s. mporo na po oti to dungeons and dragons onnline vgike moufa, opoios exei peksei to roleplaying me ta books kai zaria pisteuo kserei ti enoo..

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτο που λέτε συνέχεια για το wow ότι είναι cartoon αλλά και πολλοί φίλοι μου που μου το έχουν πει,το έχετε δει ποτέ με λίγο φτιαγμένα γραφικά?Εγώ σπίτι μου το έχω με τα πιο χάλια γραφικά.Μόλις όμως το είδα στο Web (internet cafe) τρελάθηκα.Μιλάμε ακόμα και το νερό ήταν σαν αληθινό.

Και πάλι πες ότι το wow έχει χάλια γραφικά,το lineage τι έχει δηλαδή?Όλα φαίνονται ψεύτικα ακόμα και η κίνηση των χαρακτήρων είναι χάλια.

Καταλάβετε το lineage δεν έχει κανένα νόημα.Το wow είναι τόσο καλοφτιαγμένο που και να πεις ότι 'γιατί να παίξω αφού και να πάρω τα καλύτερα όπλα θα τους ξεσκίζω όλους και δεν θα έχει νόημα' ακόμα θα θες να το παίξεις.Το λέω αυτό γιατί κι εγώ το είπα κι όμως είμαι ακόμα πορωμένος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτο που λέτε συνέχεια για το wow ότι είναι cartoon αλλά και πολλοί φίλοι μου που μου το έχουν πει' date='το έχετε δει ποτέ με λίγο φτιαγμένα γραφικά?Εγώ σπίτι μου το έχω με τα πιο χάλια γραφικά.Μόλις όμως το είδα στο Web (internet cafe) τρελάθηκα.Μιλάμε ακόμα και το νερό ήταν σαν αληθινό.

Και πάλι πες ότι το wow έχει χάλια γραφικά,το lineage τι έχει δηλαδή?Όλα φαίνονται ψεύτικα ακόμα και η κίνηση των χαρακτήρων είναι χάλια.

Καταλάβετε το lineage δεν έχει κανένα νόημα.Το wow είναι τόσο καλοφτιαγμένο που και να πεις ότι 'γιατί να παίξω αφού και να πάρω τα καλύτερα όπλα θα τους ξεσκίζω όλους και δεν θα έχει νόημα' ακόμα θα θες να το παίξεις.Το λέω αυτό γιατί κι εγώ το είπα κι όμως είμαι ακόμα πορωμένος.[/quote']

ta grafika tou WoW einai apsoghs poiothtas gia MMORPG...to animation einai pou lene oti einai paidiko...auto omws einai ypokeimeniko...

Δημοσ.
Einai arketa diaforetiko k anoikei se allh kathgoria MMORPG.

Vasika einai poio poly real life simulator para RPG ap'oti exw dei/diavasei.

Για την ακρίβεια είναι XORG

http://en.wikipedia.org/wiki/Entropia_Universe

Entropia Universe is a massive virtual universe with a virtual economy' date=' where Entropia Universe currency can be redeemed for US Dollars. There are no experience points or levels within the game, and it is not officially categorized as an [b']MMORPG[/b]; however, it shares elements of regular MMORPGs, in that skills and special items figure prominently in game play.

Genre(s) XORG (MMORPG/FPS)

http://en.wikipedia.org/wiki/XORG

XORG stands for Extreme Online Role-Playing Game and is a simplification of the term MMORPG/FPS. It describes a sub-genre of the MMORPG which has been mixed together with the first-person shooter genre.

Δημοσ.
Θα ψηφισω Lineage2 οχι γιατι εχει καλυτερο gameplay απο WOW αλλα γιατι θεωρω απαραδεκτο σε online MMORPG να πεθαινεις απειρες φορες ανα πασα στιγμη χωρις να χανεις τιποτα(βλεπε WOW).

Ποιός σου είπε ότι δεν χάνεις τίποτα? Δεν το έχεις παίξει ποτέ το παιχνίδι, δεν έχεις ιδέα τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι και κάνεις και σχόλια?....έλεος....

Αν το είχες παίξει έστω και μια φορά τότε θα ήξερες ότι κάθε φορά που πεθαίνεις χάνουν 10% durability όλα τα items που φοράς, και ανάλογα πόσο "καλά" είναι τα items (rare, epix) τόσο ανεβαίνει και η τιμή του service ;). Εγώ πληρώνω γύρω στο 1.50g (ΑΝ ξέρεις τι εστί "g") per death με full epix και ένας αντίστοιχος warrior που φοράει Plate πληρώνει περί τα 3-4g...

Συμπέρασμα? Αν δεν κάνεις κάτι για να βγάζεις λεφτά για τα repairs θα φτάσει το durability 0 και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις :)

Δημοσ.

Πράγματι αυτο στο Lineage που πέφτουν τα πράγματα είναι ωραίο μερικές φορές αλλά σκέψου ένας που έχει πάρει ένα epic από ένα instance που πέφτει μία φορά κάθε δύμηνο να σκοτωθεί και να πέσει.Αλλά επειδή εσύ μπορεί να μην ξέρεις από wow,πες ότι στο Lineage κάποιος έχει A Grade πράγματα,έχει ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για να τα πάρει,έχει πάρει karma όπως παίρνουν πολλά άτομα,σκοτώνεται κατά λάθος και του πέφτουν όχι όλα αλλά πες ένα σπαθί.Μπορεί να καταντήσει σπαστικό.

Στο wow είναι αλήθεια ότι πρέπει να κάνεις fix τα πράγματα και χώνεις πάρα πολλά.Ας πούμε ένας φίλος μου στον Cromagus του έτυχε ένα πολύ σπάνιο σπαθί (ή ότι ήταν,δεν θυμάμαι) που το έχει μόνο αυτός στον server και από τότε δίνει τα κέρατά του στα repair.Αλήθεια παίζει κανείς στον Cromagus?

Δημοσ.

Epaiza warrior prin pesei to repair cost stis plates kai kathe wipe mou stixise 7-9G.Se kapoia fasi evaze oloi i guild g gia ta repairs mou (OT1) kai tou MT giati den prolavename na farmaroume. Arxisa na kanw HS otan evlepa na erxete to wipe! :P

Sto lineage osoi exoun A grade den sikonoun karma giati apla sto official gia na pareis A grade prepei na kseskisteis,ki an theloun pvp pane kai agorazoun D grade kai forane auta.Poli oraio pvp GZ!

Δημοσ.

Ναι ρε στο wow παίρνεις τα armor και τα weapons για το pvp,στο Lineage αφού βγάζεις τα καλά ρούχα,όχι μόνο δεν αξίζει το pvp αλλά δεν έχει και σκοπό το παιχνίδι.

Δημοσ.
Για την ακρίβεια είναι XORG

http://en.wikipedia.org/wiki/Entropia_Universe

Entropia Universe is a massive virtual universe with a virtual economy' date=' where Entropia Universe currency can be redeemed for US Dollars. There are no experience points or levels within the game, and it is not officially categorized as an [b']MMORPG[/b]; however, it shares elements of regular MMORPGs, in that skills and special items figure prominently in game play.

Genre(s) XORG (MMORPG/FPS)

http://en.wikipedia.org/wiki/XORG

XORG stands for Extreme Online Role-Playing Game and is a simplification of the term MMORPG/FPS. It describes a sub-genre of the MMORPG which has been mixed together with the first-person shooter genre.

To idio leme --> Extreme Online Role-Playing Game = Real life simulator :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...