vakom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 παιδιά γεια και χαρά σε όλους, είμαι σχετικά παλιός στο χώρο τον η/υ αλλά το παρακάτω θέμα με απασχολεί από προχθές που παρηγγειλα μεταξύ άλλων μια m/b msi neo4 platinum sli και μία sapphire ati x800gto2 le. υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο τσιπάκι να φρενάρει κατά κάποιο τρόπο τις κάρτες ati και να πουσάρει (ή καλύτερα αβαντάρει) τις nvidia? έχω φάει το ιντερνετ χωρίς να βρω σχετική απάντηση. μήπως έπρεπε να παραγγείλω την msi με το nforce4 ultra, εφόσον δεν με απασχολεί το sli? απλά μου άρεσε η sound blaster που έχει on board. ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απάντηση...
gdp77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό, οπότε δε νομίζω και να συμβαίνει.
ntouzieras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 exw a8n-sli pou exei to nforce4 kai karta ati x1600xt, dn iparxei kanena apolitws provlima..adika anisixeis!
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Μην ανησυχείς άδικα
vakom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, απλά θα ήθελα να επισημάνω ότι αναφέρομαι στο συγκεκριμένο τσιπάκι nforce4 sli και όχι στο ultra το οποίο από προηγούμενη εμπειρία δουλεύει άψογα με ati. Και πάλι ευχαριστώ!
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, απλά θα ήθελα να επισημάνω ότι αναφέρομαι στο συγκεκριμένο τσιπάκι nforce4 sli [/u']και όχι στο ultra το οποίο από προηγούμενη εμπειρία δουλεύει άψογα με ati. Και πάλι ευχαριστώ! The same thing.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 tipota apolytos apo tetio provlima me nf4 sli kai x850xt , ola doulevoune teleia kai grhgora !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.