Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με shoutcast στο winamp

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει οσοι εχετε το winamp οτι στις τελευταιες δυο εκδοσεις η μορφη του shoutcast αλλαξε οπως εμφανιζεται στο winamp και εμφανιζει περισσοτερα μεν αλλα σε κατηγοριες δε. Εχω το εξης προβλημα: τις περισσοτερες φορες που παω να το ανοιξω και κανω κλικ π.χ στο shoutcast radio που πεταει ενα παραθυρο που λεει που λεει "παρουσιαστηκε ενα σφαλμα στη δεσμη ενεργειων μπλα μπλα μπλα... Θελετε να συνεχιστει η εκτελεση δεσμων σ αυτη τη σελιδα?" και παρολο που παταω ναι δε φορτωνει τιποτα. Εχω ρυθμισει τις επιλογες στον internet explorer για απενεργοποιηση του εντοπισμου σφαλματων αλλα και παλι το κανει. Κοιταξα και στο φορουμ του winamp αλλα κανενας δεν αναφερει τετοιο προβλημα? Μονο σε μενα συμβαινει? Μπορει κανεις να βοηθησει? 8 στις 10 φορες που θελω να ακουσω ραδιο ή να δω tv απο shoutcast μου πεταει αυτη τη μλκια. Εχω το winamp 5.21 pro, το πιο προσφατο. Ιδου και η εικονα:

shoutcasterror2om.th.png

Plz help!

Δημοσ.

Επαναφερω λιγο το θεμα και εψαξα και βρηκα μια προσωρινη λυση στο θεμα απ το φορουμ του winamp και την ποσταρω για οποιον αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα (που πιστευω θα ειναι πολυ αυτοι). Κατεβαζουμε αυτο το αρχειο που ειναι το plugin της βιβλιοθηκης του winamp 5.13 πριν δηλαδη αλλαξει η μορφη του shoutcast το βαζουμε στο φακελο C:\Program Files\Winamp\Plugins, κανουμε ενα backup το παλιο αν θελουμε ή το παταμε απο πανω και επαναφερουμε την παλια μορφη που ειχε. Οι γνωμες των περισσοτερων που ειδα σε κεινο το φορουμ ειναι πολυ αρνητικες στην αλλαγη του shoutcast με το να φορτωνει ουσιαστικα μια σελιδα μεσω του internet explorer μεσα στο winamp.

Ελεεινο το εκαναν πραγματικα κατα τη γνωμη μου και ριξανε το βαρος σε εξωτερικο σερβερ για να το ξεφορτωθουν οι ιδιοι. Σορυ για την πολυλογια αλλα με ειχε ταλαιπωρησει αρκετο καιρο αυτη η μλκια και επιτελους βρηκα λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...