boom123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 μπορεί καποιος να με βοηθήσει να βρω drivers για το modem mou, HSP56 MicroModem της Pctel. βρήκα κατι εδω http://linmodems.technion.ac.il/pctel-linux/welcome.html κατέβασα το stable version αλλά δυστυχως τίποτα...
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Καταρχήν καλωσόρισες στην παρέα μας. Τι εννοείς "δυστυχώς τίποτε"; Πρέπει να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος. Τι διανομή έχεις, τι σφάλμα σου βγάζει κ.τ.λ.
boom123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Καλώς σας βρήκα. Η διανομή που έχω είναι Ububntu 5.10. Το σφάλμα που μου βγάζει είναi όταν τρέξω το setup μου λέει οτι δεν μπορεί να εντοπίσει το modem.
fotisman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το μόντεμ είναι εξωτερικό? serial ή usb? Αν είναι serial και εξωτερικό τότε κατα 99% θα δουλέψει. Αν είναι εσωτερικό τοτε δύσκολα. Αν είναι usb μάλλον θα τα καταφέρεις αλλα θα δυσκολευτείς. Δως μας περισσότερες πληροφορίες.
DaEmOnIcUs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Κι εγώ τα ίδια έχω Ubuntu 5.10 και crypto f200 usb modem..τπτ όμως..Έχω διαβάσει κάποια helps αλλα έιναι πολυ δύσκολο να γίνει....φίλε μου χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω..πάρε ενα ethernet modem/router να τελειώνεις...(εγώ ακόμη δεν πήρα αλλα λέμε τώρα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.