lefty-x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει, θα με βοηθούσε πολύ. Έχω το εν λόγω DVD-RW ώς master με slave ένα παλιό Plextor CD-RW. Όλο το σύστημα το έχω ενάμισο μήνα και μέχρι πριν 4-5 μέρες το DVD-RW δούλευε μια χαρά. Έχω πειράξει τις ρυθμίσεις στο ΒΙΟS (DMA κλπ), έχω δοκιμάσει να το δουλέψω βγάζοντας εκτός το CD-R, ξαναπέρασα το τελευταίο firmware, γενικά δοκίμασα διάφορα, αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μένει να το δοκιμάσω αφήνοντάς το μόνο στην τροφοδοσιά, χωρίς το IDE, για να δω αν είναι αποκλειστικά δικό του (μηχανικό) το πρόβλημα (τώρα το σκέφτηκα αυτό) Λογικά δεν είναι θέμα software, γιατί το κάνει και πριν φορτώσει windows. Δεν κάνει καν boot από CD, κάτι που παλιότερα έκανε κανονικά. Απλά προσπαθεί να διαβάσει το δισκάκι, κατά διαστήματα κάνει ένα θόρυβο σαν χτύπημα και ξαναπροσπαθεί... Αν βοηθάει σε κάτι, η μητρική μου είναι GigaByte K8NF9 Ultra και οι μόνες συσκευές που έχω σε (1) IDE καλώδιο είναι οι παραπάνω. Η μόνη αλλαγή που θυμάμαι να έκανα εκείνες τις μέρες (που ίσως απλά και να συνέπεσε) είναι ότι έκανα τις συνδέσεις Headphones/Mic & firewire του case στην μητρική. Ξανακοίταξα μήπως κούνησα τίποτα όταν έκανα τις συνδέσεις αυτές, αλλά όλα είναι στις θέσεις τους. Καμμιά ιδέα για κάτι άλλο που πρέπει να ελέγξω;
Susi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 kanonika, mhn skas ,, muxi tixi kai mena me ena LG Dvd-rw, diavaze tenies,data, alla oxi audio,to dosa gia adikatastash, kai mu dosan allo afu to dokimasan kai aftoi..
lefty-x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Thanx παίδες. Από το e-shop το πήρα και δεν έχει εδώ στην Δράμα. Δε με βολεύει να πηγαίνω πάλι Καβάλα και δε γουστάρω να πληρώνω για να το στείλω. Δεν αξίζει τον κόπο. Μάλλον θα το κατεβάσω Αθήνα το Σ/Κ να το δώσω εκεί κατευθείαν. Θα πάρω κι ένα δεύτερο με την ευκαιρία. Τι προτείνετε; TEAC, NEC, LG; Κανα καλό μέχρι 60-70€..; Pioneer δεν ξαναπαίρνω. Είχα παλιότερα κι ένα DVD-ROM Pioneer που μου έκανε ακριβώς το ίδιο με τα CD. Αλλά ήταν πολύ καιρό αφού το αγόρασα. Όχι σαν το RW.
kkrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Έχω και 'γω ένα NEC ND$551, γράφει πολύ καλά, αλλά μου έχει δημιουργίσει προβλήματα στο διάβασμα. Το αποκορύφομα ήταν ένα philips dvd+rw, το οποίο αφού το έγραψε, δεν μπορούσε να το διαβάσει(!) ενώ διαβαζόταν κανονικά σε άλλα drives.
kkrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Έχω και 'γω ένα NEC ND$551, γράφει πολύ καλά, αλλά μου έχει δημιουργίσει προβλήματα στο διάβασμα. Το αποκορύφομα ήταν ένα philips dvd+rw, το οποίο αφού το έγραψε, δεν μπορούσε να το διαβάσει(!) ενώ διαβαζόταν κανονικά σε άλλα drives.
lefty-x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Τελικά πριν 2 βδομάδες πήγα το Pioneer για service και με την ευκαιρία πήρα κι ένα Nec 4551. Καλή φάση το LabelFlash Σήμερα παρέλαβα και τον αντικαταστάτη του χαλασμένου DVR-110D. Ενα Pioneer DVR-111D. Όχι κι άσχημα, ε;
sa1901 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Σήμερα παρέλαβα και τον αντικαταστάτη του χαλασμένου DVR-110D. Ενα Pioneer DVR-111D. Όχι κι άσχημα' date=' ε;[/quote'] Kαθόλου άσχημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.