Προς το περιεχόμενο

Sata II σκληρός σε motherboard

fontas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To motherboard μου λεει ότι υποστηρίζει sata ( συγκεκριμένα έχω το ASUS P4P800 SE ) και θέλω να βάλω πάνω έναν Sata II σκληρό ..

θα υπάρχει πρόβλημα ? σε τι ταχύτητες θα μεταφέρονται τα δεδομένα ?

Δημοσ.

Isws xreiastei na kaneis upgrade to bios tis motherboard sou(ayto xreiasteike na kanw egw gia na anagnwrizei i mobo mou ton maxline III sata2 mou).Episis an pareis maxtor maxline III h diamondmax 10 sata2 isws xreiastei kai ekei na kaneis firmware upgrade(an den exoun to pio kainourio apo to ergostasio) giati alliws tha exei provlima sto na blepei i mitriki ton skliro.

Opws eipe kai o xalia tha paize san sata1 enoeite.Ayta.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic...

Έχω μια παρόμοια motherboard (ASUS p4p800s-x) και αγόρασα ένα σκληρό sata II (seagate 250 GB, την νέα σειρά 7200.9)

Λογικά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση με τη μητρική, έτσι;

Το τροφοδοτικό μου όμως είναι παλιό και δεν έχει βύσμα για sata δίσκους, οπότε θα χρειαστώ αντάπτορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δίσκοι sata I και sata II έχουν το ίδιο βύσμα τροφοδοσίας (15 pin), γιατί κοιτάζοντας στο e-shop, βρήκα παρόμοιους αντάπτορες σε διαφορετικές τιμές χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής διαφορά και έχω μπερδευτεί. Ξέρετε αν έχει τέτοιους αντάπτορες και το πλαίσιο (στο site δεν έχει);

Δημοσ.

oi adaptores (molex > sata) einai idioi kai gia tous sata1 kai gia tous sata2 ... opws epishs kai ta sata kalwdia.

Mporeis omws na valeis kai to synhthes vysma trofodosias (molex) apla etsi xaneis to legomeno hot swap tou diskou.

Etsi exw valei egw sto diko mou 3 sata kai doulevoun kanonika!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...