vasoula78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 γειά σας ενώ ήμουν στο ιντερνετ εμφανίστηκε ένα μήνυμα απο το firewall των windows οτι ένα΄πρόγραμμα θελει να κάνει install και έκανα block και ξαφνικά μου έλεγε οτι Your Pc is infected και οτι χρειαζομαι antispyware και μετα μου εγκατέστησε ένα πρόγραμμα spysherif με το microsoft antispyware το έκανα remove και μου ζήτησε να κάνω reboot μετά απο αυτό έχει χαθεί η φωτο που είχα ως φόντο στην επιφανεια εργασιας κ δεν με αφήνει να βάλω πάλι φωτο... τι μπορώ να κάνω; Επίσης είχε βγαλει κάτω δεξιά ένα εικονίδιο με κόκκινο χρώμα και ένα ασπρο Χ και έλεγε αυτο μήνυμα Your computer is infected.download an antispyware....click here to download και σήμερα μου έβγαλε και το παρακάτω μήνυμα Overclk Error reading TaryIconclk->Visible : Cannot create System Shell Notification Icon
activex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 adware kolises sta sigoura bale kanena Ad-Aware se kai kane ena scan to pc sou ..epishs an den ta kataferhs me auto sou protino to Spybot - Search & Destroy to opio einai akoma kalitero. mia paromia periptosh otan sinantisa to katharisa me to antivir 6 ena arketa kalo antivirus . edit: dokimaseta kai opio ta kataferi..
pappoulis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Κλασική περίπτωση! Την έχει πατήσει πολύς κόσμος με τον "σερίφη"....
vasoula78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 έσβησα dialer και τα υπολοίπα που έβγαλε ο norton εκανα restore κ τωρα είναι ολα οκ εγκατεστησα κ το ad-aware pro εκανα κ update αλλα δεν βρηκε τπτ εκτος απο κατι cookies data miner
bookysmell2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αν δεν κάνω λάθος σου πετάει μια συντόμευση του SpySherif στην επιφάνεια. Προσωπικά, με έναν έλεγχο με SpyBot και reboot και μετά άλλον ένα έλεγχο με το ίδιο πρόγραμμα έλυσα τελείως το πρόβλημα.
vasoula78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 τελικα εμφανιστηκε παλι... εκανα scan με spyboot & hitzack και εσβησα τα αρχεια τωρα ολα οκ κανω κ ενα scan on line με kaspersky να σβησω οτιδηποτε ενοχλητικο
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 η μοναδική λύση για τετοιους spyware για να μην επανέλθουν ειναι το spysweeper της webroot
babis-x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 τελικα εμφανιστηκε παλι...εκανα scan με spyboot & hitzack και εσβησα τα αρχεια τωρα ολα οκ κανω κ ενα scan on line με kaspersky να σβησω οτιδηποτε ενοχλητικο Τρέξε 2 φορές το spuboot και θα είσαι ΟΚ..
vasoula78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τρέξε 2 φορές το spuboot και θα είσαι ΟΚ.. Τεχω κάνει scan Με το spyboot & hitjack πάνω απο 2 φορές το διαγράφουν αλλά μετά απο κάποια ώρα εμφανίζεται πάλι θα δοκιμάσω και το kaspersky αλλιώς δεν με βλέπω να γλυτώνω το format
madsc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Ώπα δεν χρειάζεται να κάνεις format για ένα dialer/trojan. Αυτή είναι η έσχατη λύση. Οποιοδήποτε πρόγραμμα κ αν χρησιμοποιήσεις πρέπει πριν απ' όλα να το κάνεις full update κ μετά να το τρέξεις. /sc
babis-x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τεχω κάνει scan Με το spyboot & hitjack πάνω απο 2 φορές το διαγράφουν αλλά μετά απο κάποια ώρα εμφανίζεται πάλι θα δοκιμάσω και το kaspersky αλλιώς δεν με βλέπω να γλυτώνω το format Αυτο που το ξήλωσε' date=' είναι το spy boot search & destroy, το οποίο είναι και free.. κατέβασέτο από: http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/security/spybot/spybotsd14.exe υποστηρίζει και Ελληνικά...
activex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 re paidia spybot legete to programataki! kolisate me to spyboot oloi! edit: oxi tipota allo alla..to problima exei kai praktikh efarmogi.. tha to psaksi kanenas sto google san spyboot ! kai tha mperdepsh ta ..boot-ia tou!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.