georgepre10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 http://www.museumoftalkingboards.com/WebOuija.html
georgepre10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 apla eimai periergos. alitheia einai auto? kai apo to internet kiolas?? min trelathoume!
Theodore Tsi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 mou thimizei to site pou ebazes imerominia gennisis mazi me kati alla k sou ebgaze pote tha pethaneis............ m@l@kies panta kikloforousan.....poso mallon sto internet....
AMWN_RA Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 και εγω παλι ειχα βρει μια που εβαζες ημερομηνια γεννησεις και σου εβγαζε ποτε θα πεθανεις.
giankyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 mou thimizei to site pou ebazes imerominia gennisis mazi me kati alla k sou ebgaze pote tha pethaneis............ m@l@kies panta kikloforousan.....poso mallon sto internet.... και εγω παλι ειχα βρει μια που εβαζες ημερομηνια γεννησεις και σου εβγαζε ποτε θα πεθανεις. egw eixa brei mia selida pou se rwtouse thn hmeromhnia gennhshs sou kai meta apo diafores diadikasies ti sou elege? pote 8a pe8aneis :P
Theodore Tsi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 [offtopic] hahhahhaha.....twra eida ta replies.... kala re si AMWN_RA meta apo sxedon mia wra k egrapses to idio? [end offtopic]
MariaTs. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 To δοκίμασα, καθ'ότι και περίεργη. Έδωσα την ερώτηση: Who's loves me. H απάντηση που έλαβα με τις κινήσεις που έκανε το 'φύλλο': Ο ΝΣ CLOSΣ Ποιος να'ναι αυτός άραγε; :? Το ότι δεν έίναι το όνομα του άντρα μου, πρέπει να με κάνει να ανησυχήσω; Τι άλλο θα δουν τα μεγάλα σχιστά αμυγδαλωτά μου μάτια!
Nightfall_2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 To δοκίμασα, καθ'ότι και περίεργη. Έδωσα την ερώτηση: Who's loves me. Αυτή δεν είναι ερώτηση...Και δεν μιλάω για την τελεία :PPPP
BadBoy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 http://www.deathclock.com , το site που σου λέει πότε θα πεθάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.