Προς το περιεχόμενο

Commandos Strike Force...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα αντίθετα δέν μου αρέσει το καινούριο.Έπαιξα το demo και απογοητεύτηκα.Ελπίζω τελική έκδοση να ειναι πολύ, πολύ καλύτερη.

Δημοσ.

η ιδεα να μετατρεψουν ενα παινιδι στρατιγικης σε fps ισως δεν ειναι και τοσο καλη ,αν θελει κανεις ενα καλο fps υπαρχουν τοσα (call of duty2 ,doom3).

Επαιξα το demo και ενταξει δεν ηταν χαλια αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας (οπως επαθα με τα call of duty).Επισης πολυ-πολυ βαρυ (βαρυτερο και απο το call od duty2) αλλα playable, ειδικα αν κανεις και μερικες ρυθμισεις στα γραφικα.

Γενικα η ιδεα να αφηνω τον ενα στρατιωτη και να παιρνω τον αλλο ενω παιζεται το παιχνιδι δεν ειναι και τοσο βολικο και κουραζει.

Θα δω το τελικο παιχνιδι αλλα το demo νομιζω ηταν ενα level απο το τελικο παιχνιδι οποτε θα ειναι κατι αναλογο οταν κυκλοφορησει.

Δημοσ.

re paidia min leme mamakies tora! to commandos itan eksairetiko paixnidi stratigikis kai to kanan fps kai to dialisane! to fovero me auto to paixnidi itan oti itan apisteuta diskolo pragma pou se porone akoma perissotero!

Δημοσ.

akribos etsi opos ta les einai dre@mc@tcher. Giati na katastrepsoun mia toso kali seira kai na tin kanoun eina sinithismeno fps?ego tora exo parei to 3o meros tis seiras kai exo porothei kai den pisteuo na ginei to idio me tin antoistixi sinexeia tou se fps

Δημοσ.

Nai nai ok ok...emena den mou aresan ta priougoumena commandos...to thema einai omos xoris na sugrinoume me ta priougoumena,einai kalo to kanourgio???Kapios pou exei peksei to Full as apantisei plz...me to na sugrinoume den ginete tipota apo tin stigmi pou den mporoume na kanoume tpt gia auto...ektos ean kapios exei tin eidos?!?

Δημοσ.

Η έκδοση που κυκλοφόρησε ήδη θέλει τάμα στην Τήνο

κλπ για να τρέξει.Πάντως βγήκε και για ps2,βλέπω να το

κατεβάζω μιας και εκεί είναι πολύ μικρό το iso να δω

τι σοι παιχνίδι είναι.

Δημοσ.
re paidia min leme mamakies tora! to commandos itan eksairetiko paixnidi stratigikis kai to kanan fps kai to dialisane! to fovero me auto to paixnidi itan oti itan apisteuta diskolo pragma pou se porone akoma perissotero!

simfono .epexa mono to commandos 3 kai to mono provlima itan oti itan mikro .ala poli porotiko

kai go nomino kanan lathos pou to allaxan giati tha xasoun tous fanatikous tis seiras , meta to call of duty ola einai soupa .

tespa eipa sto theio na mou to steilei .na doume

Δημοσ.

Μαγκες επαιξα το παιχνιδακι(οχι ντεμο ετσι..)..Δεν λεει μια..Ενα συνηθισμενο fps,κακεκτυπο του cod...:D..Αποψη μου?Μην μπειτε στον κοπο να το κατεβα/αγορασετε...

Δημοσ.

Αρκετα καλο το νεο Commandos, βεβαια δεν εχει και τα πιο φρεσκα γραφικα,χειρισμος ευκολος,ΑΙ οχι πολυ καλο,σχετικα μικρο μονο 14 level,σε 9 ωριτσες το τελειωσα.

Δημοσ.

επαιξα και την τελικη version και δεν ειναι κακο (μου αρεσε περισοτερο απ οταν επαιζα το demo) ,αν ρυθμισεις και τα settings για να παιζει γρηγορα(ειναι πολυ βαρυ) .αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.Για multiplayer θα ηταν πολυ καλο αν ειχαν φτιαξει καλα τα animation των παικτων -τωρα ειναι χαλια.

Παιξτε το αλλα μολις το τερματισετε θα πιασετε το call of duty 2 on line.:-D

Δημοσ.

εγω τωρα το κατεβαζω αντε να δουμε παντως δεν περιμενο κατι το ιδιαιτερο με αυτα που εχω ακουσει αααχχ γιατι να το κανουν fps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...