lmpampaletakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Γιατι μερικα cd players δε παιζουν τα αντιγραφης?Η διαφορα ειναι στο γραψιμο αν τα κανει rip καποιες συχνοτητες αλλοιωνονται(λογω συμπιεσης,απολεστικη μεθοδος) και μετα οταν το κανεις audio δεν ειναι οπως το προηγουμενο?Τι να πω το δικο μου δε τα παιζει δοκιμασα 20 μαρκες..1 μονο δουλευει αλλα και σε αυτη μερικα τραγουδια κοβονται..Ξερει κανεις?
-nick- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 exei na kanei me to cd player exoun prostasia kai kala kata tis peirateias
Godfath3r Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Mα η αντιγραφή δεν σημαίνει και απαραίτητα πειρατεία!!!Άπειρες φορές έχω γράψει cd συλλογή απο τα αυθεντικά cd μου... Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται να είναι θέμα πειρατείας!!!
-nick- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ontos, auto einai to allothi ton peiraton omos Kai nai einai yperboliko, apo oti thymamai kai se ena yamaha poy eixa diabazei mono to MITSUI AUDIO GOLD i ta TDK Audio, genikos akriba "adeia".. Mallon yparxei tropos parakampsis , me kati san "mod chip" alla trexa gyreue.
lmpampaletakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 καλα καταλαβα μονο αλαγη κεφαλης ε ?νομιζω πρεπει να ρυθμιζεται κιολας...μηπως παιζει τιποτα με τις συχνοτητες...
babyboy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Εχει να κανει με το ποσο παλιο ( η καλο ) ειναι το cd player.. Αν ειναι παλιο εχει μικρη δειγματοληψια, και δεν διαβαζει καλα τα γραμμενα cd επειδη ειναι η επιφανεια τους ειναι 'ψημενη' απο Laser, και οχι φτιαγμενη απο μητρα. Τα εργοστασιακα τα διαβαζει επειδη ειναι μεγαλυτερα τα 'αυλακια' τους.
sotris99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 πρέπει επάνω στην συσκευή να λέει ότι παίζει cd-r και cd-rw. Αν δεν το γράφει τότε η συσκευή δεν είναι υποχρεωμένη και καλά να το παίξει.
ferongr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Περιεργο. Εγω νομιζα οτι οσο πιο παλιο ειναι το player τοσο πιο ανεκτικο ειναι. Στο hifi εχω ενα Techincs SL-PG570A (CD Player κανονικη μοναδα, [οχι micro] 12ετιας) και παιζει τα παντα, ακομα και CD που δεν ειναι γραμμενα σαν Audio CD (CD-RW data).
lmpampaletakis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ειναι phipips και ειναι του αμαξιου...opel vectra edition 2000....τι να πωω.μηπως ξερετε τι μπορω να κανω....δηλαδη ελεος δεν αντεχω εχω βαρεσει ενεση...Μου ειοαν οτι μπορει να θελει ρυθμιση το laser ή αλλαγη.... Τι λετε?
Godfath3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε με πολλές μάρκες απο cd...Μπορεί με κάποια να συνεργάζεται μιά χαρά!
sotris99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ειναι phipips και ειναι του αμαξιου... philips? με τις υγείες σου. Με συγχωρείς αλλά η philips δεν βγάζει ποιοτικά cd players.
lmpampaletakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Καλα τα αλλα τα παιζη μια χαρα.Τα αντιγραμμενα...απλα ελεγα μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα για να μου πει τι να κανω
-nick- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 gia dokimase me CD-R Mitsui Audio Gold h ta TDK Audio.
kobi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Mia filh mou eixe ena Panasonic pou etroge fobera kolimata me ta antegramena. To pige se "mastora" k twra ta paizei ola teleia. Nomizw mia rithmisi h ena tsipaki einai. Rwta se magazi pou episkeyazoun TV-Stereos ktl.
lmpampaletakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ευχαριστω ρε παιδια θα κοιταξω και τα δυο που μου ειπατε....Ε γιατι δε παει αλλο...ε μα με γκαστρωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.