Προς το περιεχόμενο

Διαφορα αυθεντικου και αντιγραφης

lmpampaletakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι μερικα cd players δε παιζουν τα αντιγραφης?Η διαφορα ειναι στο γραψιμο αν τα κανει rip καποιες συχνοτητες αλλοιωνονται(λογω συμπιεσης,απολεστικη μεθοδος) και μετα οταν το κανεις audio δεν ειναι οπως το προηγουμενο?Τι να πω το δικο μου δε τα παιζει δοκιμασα 20 μαρκες..1 μονο δουλευει αλλα και σε αυτη μερικα τραγουδια κοβονται..Ξερει κανεις?

Δημοσ.

Mα η αντιγραφή δεν σημαίνει και απαραίτητα πειρατεία!!!Άπειρες φορές έχω γράψει cd συλλογή απο τα αυθεντικά cd μου...

Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται να είναι θέμα πειρατείας!!!

Δημοσ.

ontos, auto einai to allothi ton peiraton omos ;)

Kai nai einai yperboliko, apo oti thymamai kai se ena yamaha poy eixa diabazei mono to MITSUI AUDIO GOLD i ta TDK Audio, genikos akriba "adeia"..

Mallon yparxei tropos parakampsis , me kati san "mod chip" alla trexa gyreue.

Δημοσ.

Εχει να κανει με το ποσο παλιο ( η καλο ) ειναι το cd player.. Αν ειναι παλιο εχει μικρη δειγματοληψια, και δεν διαβαζει καλα τα γραμμενα cd επειδη ειναι η επιφανεια τους ειναι 'ψημενη' απο Laser, και οχι φτιαγμενη απο μητρα.

Τα εργοστασιακα τα διαβαζει επειδη ειναι μεγαλυτερα τα 'αυλακια' τους.

Δημοσ.

πρέπει επάνω στην συσκευή να λέει ότι παίζει cd-r και cd-rw. Αν δεν το γράφει τότε η συσκευή δεν είναι υποχρεωμένη και καλά να το παίξει.

Δημοσ.

Περιεργο. Εγω νομιζα οτι οσο πιο παλιο ειναι το player τοσο πιο ανεκτικο ειναι. Στο hifi εχω ενα Techincs SL-PG570A (CD Player κανονικη μοναδα, [οχι micro] 12ετιας) και παιζει τα παντα, ακομα και CD που δεν ειναι γραμμενα σαν Audio CD (CD-RW data).

Δημοσ.

ειναι phipips και ειναι του αμαξιου...opel vectra edition 2000....τι να πωω.μηπως ξερετε τι μπορω να κανω....δηλαδη ελεος δεν αντεχω εχω βαρεσει ενεση...Μου ειοαν οτι μπορει να θελει ρυθμιση το laser ή αλλαγη.... Τι λετε?

Δημοσ.
ειναι phipips και ειναι του αμαξιου...

philips? με τις υγείες σου. Με συγχωρείς αλλά η philips δεν βγάζει ποιοτικά cd players.

Δημοσ.

Καλα τα αλλα τα παιζη μια χαρα.Τα αντιγραμμενα...απλα ελεγα μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα για να μου πει τι να κανω

Δημοσ.

Mia filh mou eixe ena Panasonic pou etroge fobera kolimata me ta antegramena. To pige se "mastora" k twra ta paizei ola teleia. Nomizw mia rithmisi h ena tsipaki einai. Rwta se magazi pou episkeyazoun TV-Stereos ktl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...