Προς το περιεχόμενο

Μια παράξενη ερώτηση για GF 5700 ψάχνει απάντηση

masteripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους

Έχω μια λιγο παράξενη ερώτηση και θα ήθελα μια απάντηση.

Έχω μια 5700 και θελω να βγαλω το ανεμιστηράκι της γιατι με έχει τρελλάνει στον θορυβο.Κάποιες φορές που έτυχε να δοκιμάσω σε κατι GF4xxmx όταν έβγαζα το ανεμιστηράκι η καρτα δεν δουλευε και κατά συνέπεια ο υπολογιστής. (φαντάζομαι επειδή δεν κλείνει κύκλωμα)

Επειδή έχω κατι παλιες ψύκτρες απο Ρ3 σκέφτομαι να κάνω μια ψιλοπατέντα αλλα τι θα κάνω με το ανεμιστηράκι

Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να βραχυκυκλωσω την τροφοδοσια του με καποια αντίσταση αλλά σιγουρος 100% δεν είμαι και λεφτά δεν έχω την άνεση αυτή την στιγμή για ξόδεμα.

Εαν καποιος τυχαίνει να έχει ασχοληθεί ας δώσει ένα χέρι βοηθείας γιατί μου έχει πάρει το κεφάλι

Δημοσ.

Vasika oi luseis pou exeis einai oi ekshs:

1.Vgazeis to uparxon anemistiri kai tou ladwneis ton aksona peristrofis

2.Vgazeis to anemistiri kai stin thesh tou vazeis ena allo to opoio mporei na koumpwsei panw stin karta(epeidh den kanei to vusmataki logika koveis kalwdia kai enwneis antistoixa).

3.Analoga tin ulopoiisi(kataskevasths) tis kartas einai to an tha doulepsei me i xwris cooler.Mporeis na kaneis mia patenta me mia eleftheri pci katw apo tin agp thyra sou kai se na lamaki na psosarmwseis ena cooler 8cm to opoio tha doulevei 7v kai tha psuxeis tin karta kai oute pou tha to akous.

Den sunistw na to katargiseis teleiws idiaitera an i karta den einai 5700(LE)

Δημοσ.
to anemistiraki de ladvnetai,, den douleuei me aksona san kinitiraki

Mhn eisai apolutos eksartatai apo to ti cooleraki einai.Exw ladwsei polles kartoules dikies mu kai filwn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...