getty Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 χαχαχαχαχα μακαρι να ταν τσοντες μόνο.είναι σημαντικα αρχεια κ κοπος πολλον ετων ακομα υπαρχουν αρχεια απο το πρωτο μου πι σι. Πέρα απ την πλάκα αν είναι πραγματικά σημαντικά αρχεία (όχι ταινίες κλπ.) καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό προκειμένου να περισώσεις ότι μπορείς. Αν δεν είναι τόσο σημαντικά δεν κοστίζει και πολύ το να πειραματιστείς
tsouk1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Λοιπόν 1.000.000.000 ευχαριστώ στον -[b}{d]- ο οποίος συνέβαλε τα μαλλα να βγω από αυτό το αδιέξοδο λύσεων που είχα βρεθεί.Η μέθοδος που πρότεινε απλή κ αναίμακτη.Τον ευχαριστώ πάρα πολύ κ με τον ζήλο που έδειξε αυτός να με βοηθήσει μιας κ είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.Λοιπόν να περιμένεις ένα δέμα λουκούμια συριανά (θα αργήσουν λίγο έρχονται απο Αγγλία ).Ευχαριστώ πολύ. Επίσης ευχαριστώ όλους για τη προσφορά σας κ επίσης το ΙNSOMNIA. Αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Είμαι κ πάλι χαρούμενος.
tsouk1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ναι ναι είχα κ απο αυτή τη κυρία αλλα σώθηκαν κ αλλα youpi thnx gia alli mia fora
overclocker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να αναφέρεις τα βήματα που έκανες και τι software χρησιμοποίησες γιατί πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
StavrosD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Active@ File Recovery 5.3 Με έχει σώσει πολλές φορές από τέτοια προβλήματα.
tsouk1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Λοιπον χρησιμοποίησα http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download λέγεται testdisk και βρίσκεται στα εργαλεία του Hirens Boot Cd. Βήματα 1)Διαλέγεις το σκληρό και πατάς proceed 2)Ως partition table επιλέγεις Intel/Pc Partition 3)Kάνεις Analyze 4)Διαλέγεις το σκληρό 5)Κάνεις MBR Code 6)Restart και η ευτυχία επιστρέφει στο πρόσωπο σου Αυτά Όποιος χρειαστεί βοήθεια εδώ είμαστε να του δώσουμε τα φώτα μας αν γνωρίζουμε.
sa1901 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όλους για την προτροπή χρησιμοποίησης του συγκεκριμένου software. Ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρει παραπάνω ο tsouk1, αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα. Ο δίσκος εμφανίζεται healthy and active, αλλά έχει χάσει το File System και μου ζητάει να του κάνω format. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την φάση; Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.