GIORGARAS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Γεια σας, μπορεί να μου πει κανείς πόση μνήμη βλέπουν τα windows? Έχω 4GB και βλέπουν 3 GB. To bios βλέπει κανονικά 4GB. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ, γιατί θα βάλω Linux, απλώς θέλω να δω τι φταίει... Ευχαριστώ!!
hackermon1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ales fores otan exi 2gb soy lei oti exis mono 1 ala ta bios lene oti exis 2.mhn se apasxoli ayto.den inai tpt
kitsos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 na koitaksei sto boot.ini ta switch /3gb kai /pae kai episis na mas peis kai poia ekdosi windows exeis! episis exei simasia an tin mnimi tin evales meta tin egkatastasi i kata tin egkatastasi!
GIORGARAS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Σε άλλο pc που έχω 2GB τα βλέπω κανονικά. Δυστυχώς τώρα δεν έχω κάποιο καλό file manager για να δω το boot.ini μόλις ήρθαν σπίτι πριν από μερικές ώρες. Τα αγόρασα με 4Gb και δεν ξέρω πότε έβαλαν την μνήμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Α! έχω windows xp pro service pack2, 32-bit αν και το μηχάνημα είναι 64-bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.