crach13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ta evala kai ola kala.To mono pou den mou anagnorizi einai o ελεκτης δικτυου.Giati?
paparoupas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μπηως δεν εχεις περασει drivers γι'αυτο? Επισης, δε σου δινουν restore discs γιατι υπαρχει μια κρυφη partition στο σκληρο που περιεχει τα απαραιτητα data και μπορεις να κανεις απο κει restore. Και σου λεει οτι ειναι strongly recommended να φτιαξεις κι εσυ δισκακια ανακτησης, οποτε σβηνεις και την partition και κερδιζεις και το χωρο. Επισης μια χαρα ειναι τα home, σιγα τις διαφορες που θα καταλαβεις σε ενα laptop σε σχεση με τα pro. Και γιατι δε χρησιμοποιησες τη διαδικασια της Sony για restore παρα εβαλες acronis? Τα τραβαγε κι εσενα... Ειναι η νοοτροπια, το ξερω οτι ολα πανε σκατα, αλλα αυτοι οι μαλ**ες της microsoft, της sony και γενικα ολοι αυτοι των μεγαλων εταιρειων δεν ξερουν τα κολπα που ξερω εγω, οποτε ας κανω της μαγκιες μου. Ενημερωτικα, εχω βρεθει με το συγκεκριμενο λαπτοπ σε παρομοια κατασταση, οποτε τα παραπανω τα γραφω και προς τον εαυτο μου...
crach13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 eimai ok.Tous vrika tous drivers.Htan mesa se aytous pou katevasa.Apla .....Beep.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.