Προς το περιεχόμενο

Amd 3800 Dual Core

aiasnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ti VGA na valo? mia 6600GT nomizo...den eimai gamer

Αφού δεν παίζεις games, βάλε ό,τι φτηνότερο απο nvidia ή ATI βρεις και χώσε τα χρήματα της διαφοράς κάπου αλλού.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στα 100 ευρώ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι το τρομερό Enermax NoiseTaker 485W.

Αθόρυβο' date=' δυνατό και αξιόπιστο :)[/quote']

Gia PSU skeftomoun to Liberty sta 500W, einai kaliteri i seira EG? Tora vlepo oti yparxoun kai ta ring core, pano-kato stin idia timi.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700707

Δημοσ.

egw pali tha sou elega pare to 2o

einai opos xekiniseis etsi tha sinexiseis

mia zwh intel :) vevea esy skas ta fraga esy apofasizeis

pantos egw mia zwh intel pernw kai pote den eixa provlima vevea yparxoun kai oi antithetoi mia zwh amd kai pote provlima opote ....

ps pistevw na se fotisa etsi :)

Δημοσ.
Αφού δεν παίζεις games, βάλε ό,τι φτηνότερο απο nvidia ή ATI βρεις και χώσε τα χρήματα της διαφοράς κάπου αλλού.

epeidi me to neo pc sigoura tha dokimaseis kai kana paixnidaki krata tin 6600GT kai vlepeis.....

Δημοσ.

Αυτή η τακτική "μια ζωή Intel" ή "μια ζωή AMD" είναι όλα τα λεφτά...ζήτω η αθάνατη κοντόφθαλμη προσήλωση. Τι σημασία έχει τώρα το ποιο υπερέχει τη δεδομένη στιγμή, πιο έχει καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής κι άλλες τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες. Η ουσία είναι πως δεν πρέπει να πας ενάντια στην ηλεκτρονική σου παράδοση. Λύση εγγυημένης κι εξασφαλισμένης επιτυχίας...άσε που κερδίζεις και χρόνο, μια και δε θα χρειάζεται να κάνεις έρευνα αγοράς.

Επίσης προτείνω κι εγώ το δεύτερο, γιατί πρέπει να στηρίξουμε την Intel τώρα που τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη και κυρίως γιατί παλαιότερα μου είχες φάει γκόμενα και σε έχω άχτι. :P :D

Δημοσ.

Πολύ σωστό το πόστ του blueviper. Ούτε εγώ καταλαβαίνω προς τι τα κολλήματα.

Πάντως ανάμεσα στα 2 κι εγώ τον AMD θα επέλεγα.

Δημοσ.

Loipon, to parakato systima paei gia paragelia:

Case: THERMALTAKE VA9000BWS KANDALF BLACK

PSU: ENERMAX LIBERTY 500W RETAIL

M/B: ASUS a8N-SLI premium

CPU: AMD 64x2 3800+

RAM: GEIL 2x1GB 400Mhz

VGA: GAINWARD GF 6600LE 128MB DDR3 ULTRA 1660 PCI-E DVI TV Out RETAIL

HDD-1:WESTERN DIGITAL 200GB WD2000JS 7200rpm SATA2 gia to OS

HDD-2: WESTERN DIGITAL 300GB WD3000JB 7200rpm IDE gia Data

Tha vgei peripou 1200Euros apo to eshop

:)

Δημοσ.

Άντε και καλορίζικο φίλε. Να δούμε αν όντως θα τα έχει ετοιμοπαράδοτα αυτά το e-shop, ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένεις γιατί τέτοια πράγματα δεν σηκώνουν αναμονή!

Δημοσ.
Άντε και καλορίζικο φίλε. Να δούμε αν όντως θα τα έχει ετοιμοπαράδοτα αυτά το e-shop, ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένεις γιατί τέτοια πράγματα δεν σηκώνουν αναμονή!

Den to viazome kai idiaitera, to P4-1.4Ghz / 640MB kala paizei akomi :) , to exo apo to 2000 kai afou allazo PC kathe 5-6 xronia eipa na doso kati parapano.

Kati allo, sto site to eshop leei oti mporoun na to synarmologisoun dorean. Kanoun kali doulia i einai kalitera na to ftiakso monos mou?

Δημοσ.

Στο δικό μου έκαναν καλή δουλειά...τακτοποιημένα τα καλώδια. σωστή συναρμολόγηση κι όλα τα manuals/cd στο χέρι. Αλλού ήταν το πρόβλημα...

Δημοσ.
Στο δικό μου έκαναν καλή δουλειά...τακτοποιημένα τα καλώδια. σωστή συναρμολόγηση κι όλα τα manuals/cd στο χέρι. Αλλού ήταν το πρόβλημα...

Diladi...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...