Προς το περιεχόμενο

rainbow six lockdown

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ubi Soft has released a playable demo (local US mirror ~ 520MB) of Rainbow Six: Lockdown, allowing you to try out the squad-based tactical shooter sequel that is nearing completion at Red Storm. This demo includes a single-player mission situated in South Africa that's also playable in co-op, along with the Prison multiplayer map with the Team Adversarial game mode.

http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=rs_lockdown_demo.exe

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε παίδες, κατεβάστε το και μπείτε στον server μας ( έχουμε ελλην. server ) να δοκιμάσετε το game.

Online το παιχνίδι είναι πολύ καλό, και εθιστικό.

Αν σας αρέσει κιόλας μπορείτε να μπείτε στην ομάδα μας :)

Δημοσ.
Ποιός είναι ο ελληνικός server για το Lockdown?

Θα τα πούμε στο MSN...όποιος θέλει, το MSN μου φαίνεται στο profile μου...

έχουμε έναν στην Αγγλία και έναν εδώ Ελλάδα :)

Δημοσ.
Πάλι ψέματα λες bill :P

Κρατήσου μωρή σουσουράδα :D [ πρός mods, προφανώς γνωριζόμαστε προσ. με τον εν λόγω...κύριο :D ]

Θες να σου δώσω τις IPs να κάνεις ένα tracert να δείς ?

P.S. Από Δευτέρα ή Κυριακή βράδυ θα τα ξαναπούμε online εξαρχειώτη :P

Δημοσ.

Re ti kako einai ayto na bgazoun demo elaxista prin kikloforisei to paixnidi???

Giati na min perimenoyn na doun tis antidraseis wste na beltiwsoun to gameplay opoy xreiazetai?

8a eprerpe na bagazoyn demo 3 me 6 mines prin to teliko....

Δημοσ.

Προφανώς δεν είναι αυτό που τους νοιάζει. Το demo[nstration] είναι περισσότερο teaser να πάει πολύς κόσμος πορωμένος από ένα teaser-demo να πάρει το παιχνίδι προτού προλάβουν τα reviews να βγουν.

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά ώς πρώτη εντύπωση δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε...φοβερά γραφικά αλλά απο εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με το Swat 4.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...