privateer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ubi Soft has released a playable demo (local US mirror ~ 520MB) of Rainbow Six: Lockdown, allowing you to try out the squad-based tactical shooter sequel that is nearing completion at Red Storm. This demo includes a single-player mission situated in South Africa that's also playable in co-op, along with the Prison multiplayer map with the Team Adversarial game mode. http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=rs_lockdown_demo.exe
billpeppas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Άντε παίδες, κατεβάστε το και μπείτε στον server μας ( έχουμε ελλην. server ) να δοκιμάσετε το game. Online το παιχνίδι είναι πολύ καλό, και εθιστικό. Αν σας αρέσει κιόλας μπορείτε να μπείτε στην ομάδα μας
theod78 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ποιός είναι ο ελληνικός server για το Lockdown?
billpeppas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ποιός είναι ο ελληνικός server για το Lockdown? Θα τα πούμε στο MSN...όποιος θέλει, το MSN μου φαίνεται στο profile μου... έχουμε έναν στην Αγγλία και έναν εδώ Ελλάδα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 έχουμε έναν στην Αγγλία και έναν εδώ Ελλάδα Πάλι ψέματα λες bill
billpeppas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Πάλι ψέματα λες bill Κρατήσου μωρή σουσουράδα [ πρός mods, προφανώς γνωριζόμαστε προσ. με τον εν λόγω...κύριο ] Θες να σου δώσω τις IPs να κάνεις ένα tracert να δείς ? P.S. Από Δευτέρα ή Κυριακή βράδυ θα τα ξαναπούμε online εξαρχειώτη
Wolfidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 To katevasa x8es alla akoma den to exw pai3ei. Isws to apogeyma. Pantws sto xbox poy to epai3a ligo den mou arese ka8olou....
billpeppas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Διάβασε αυτά εδώ ( σχόλια από εμένα και τους υπολοίπους της clan ): http://www.mobile-infantry.co.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=413&start=0 http://www.mobile-infantry.co.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=414
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Hopefully I'll get the full game in 5 days ( directly from nUbiSoft, for reviewing purposes for my sites )... Στείλε καμμία copia και από εδώ !
Wolfidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Re ti kako einai ayto na bgazoun demo elaxista prin kikloforisei to paixnidi??? Giati na min perimenoyn na doun tis antidraseis wste na beltiwsoun to gameplay opoy xreiazetai? 8a eprerpe na bagazoyn demo 3 me 6 mines prin to teliko....
sugoruyo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Προφανώς δεν είναι αυτό που τους νοιάζει. Το demo[nstration] είναι περισσότερο teaser να πάει πολύς κόσμος πορωμένος από ένα teaser-demo να πάρει το παιχνίδι προτού προλάβουν τα reviews να βγουν.
papadakn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Εμένα προσωπικά ώς πρώτη εντύπωση δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε...φοβερά γραφικά αλλά απο εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με το Swat 4.
kirimis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Κυριε mod... ενημερωστε μας που κυκλοφορησε... Δεχομεθα και PM
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 LOL, μην αγοράσει κανείς σας αυτό το game! Μην δώσετε δεκάρα στην nUbiSoft που κατέστρεψε ένα ακόμα παιχνίδι. STAY AWAY FROM THIS PILE OF SH1T !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.