Προς το περιεχόμενο

Νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια

XAINHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Εχώ ένα πρόβλημα με το pc μου που τουλάχιστον εγώ δεν βγάζω άκρη!

Καταρχήν έχω win xp pro +sp2 !Το πρόβλημα τώρα είναι ότι κλείνει μονό του στο ξεκάρφωτο αλλά και όταν τρέχω κάποιο game,για την ακριβά στο fifa 06 κλείνει παντα,οταν τρέχω άλλο π.χ. gta sa δεν κλείνει αλλά τρέχει αργά! γενικά to pc δεν τρέχει σωστά,αργή να ανοίξει,αργεί παρά πολύ να κάνει ρισταρτ σε σημείο που νομίζεις ότι κλεινει!Μου κάνει εντυπώσει όμως που κλείνει πολύ σπάνια χθες έκατσα και έκανα φορματ και δεν είχα κανένα προβλημα!Αρχηκα νόμιζα ότι ήταν τροφοδοτικό γιατί τα ιδία σιμπτοματα μου ειχαι παρουσιαστεί στο παρελθόν(απότομα κλεισίματα)!Τώρα όμως μου έχουν μπει και υποψίες για κάρτα γραφικών!

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη!

Υ.Γ. η κάρτα γραφικών είναι NVIDIA geforce fx 5200 με τους τελευταίους drivers

Τροφοδοτικο εχω chiftec 450W

Mother. Asus P4P800

Δημοσ.

Τώρα μου κάνει και κάτι άλλο ανοίγω το pc και παίζει τραγούδια τα οποία εγώ δεν εχω!Για την ακρίβεια παίζει το άσμα

“η εγώ η αυτή αποφάσισε αρκετά το μαρτύριο κράτησε” και το “παρανομία τη λένε παρανομία αυτοί που ποτέ τους δεν είχαν αγάπη καμια”!Μοιπος μου κάνει ζήλειες?

Έχω μια κάρτα ράδιο αλλά δεν έχω ανοίξει το πρόγραμμα για να παίζει το ράδιο ούτε είναι στα start up programs!Τη σημαίνει ρε παιδιά παρακαλώ πολύ βοήθεια!

Υ.Γ. τώρα άλαξε σταθμό και πήγε σε ποιο έντεχνα παίζει τώρα ʽστην αγορά του Αλ-χαλιλι τα πουλάν τα δυο σου χείληʼ

Αρχίζω και ανησυχώ!

Δημοσ.

Φώναξε τον παπά της ενορίας να κάνει εξορκισμό. Μήπως στο όνομα του pc έχεις βάλει "Emily Rose"? :-) :-)

Δημοσ.

Ο υπολογιστής φάντασμα!! Τον έχει καταλάβει το πνεύμα του κακού.

Μήπως να κάνεις εξορκισμό.

Μια πάντα είναι η σίγουρη λύση FORMAT. Και αν κάνει ξανά τα ίδια τότε ψάξε.

Δημοσ.

¨Αστο δικε μου έκανα φορματ τπτ!πιστεύω οτι φτέει η καρτα ραδιο!Εχω στο μουτ

το λαην ιν οποτε το βγαζω απο το μουτ αρχηζει!τωρα παιζει Σακελαριου ενα βαρι ζεμπεκικο!Παιδια χώρις πλακα σκευτητε κατι γιατι εμενα δεν μου ερχετε τπτ!ευχαριστώ

Δημοσ.
Μου κάνει εντυπώσει όμως που κλείνει πολύ σπάνια χθες έκατσα και έκανα φορματ και δεν είχα κανένα προβλημα!Αρχηκα νόμιζα ότι ήταν τροφοδοτικό γιατί τα ιδία σιμπτοματα μου ειχαι παρουσιαστεί στο παρελθόν(απότομα κλεισίματα)!Τώρα όμως μου έχουν μπει και υποψίες για κάρτα γραφικών!

Δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις μνήμες μπας και φταίνε αυτές. Αν μπορείς δώσε μας περισσότερα στοιχεία για το σύστημά σου.

Έχω μια κάρτα ράδιο αλλά δεν έχω ανοίξει το πρόγραμμα για να παίζει το ράδιο ούτε είναι στα start up programs!Τη σημαίνει ρε παιδιά παρακαλώ πολύ βοήθεια!

Βγάλε εντελώς την κάρτα του ραδιοφώνου μήπως τελικά είναι αυτή που ευθύνεται για όλα τα κολλήματα.

@all, ο άνθρωπος ζητάει κάποια βοήθεια για το πρόβλημα που έχει και εσείς αρχίζετε τις λαλακίες για εξορκισμούς και άλλα κουλά.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν είναι λαλακίες, είναι χιούμορ. Και έπειτα, δεν είναι πρόβλημα, είναι προφανές ότι φταίει η κάρτα ραδιοφώνου που έχει επάνω.

Κάνε uninstall το software της κάρτας radio και ξανά install. Όσο για τα παιχνίδια, καταρχήν νομίζω πως είναι λίγο αδύναμη η κάρτα σου για τα συγκεκριμένα.

Όταν λες κλείνει το pc, μήπως εννοείς ότι κάνει restart? Αν κάνει restart, τότε πριν το κάνει, σου πετάει μπλε οθόνη αλλά δεν προλαβαίνεις να την δεις.

Για να απενεργοποιήσεις το restart, πήγαινε: Δεξί κλικ και properties στο My Computer->Advanced->StartUp and Recovery και εκεί που λέει Αutomatically Restart, ξετίκαρε.

Βάλε τους τελευταίους drivers μπας κι είναι εκεί το πρόβλημα, όπως επίσης έλεγξε την θερμοκρασία της καθώς και τις μνήμες.

Δημοσ.

paidia ebgala th karta radio,alksa karta grafikwn tpt!

ta idia!den kanei restar kanei apotomo klhseimo!san na kobete to reyma!8a alaksw kai trofodotiko kai blepoume!file moy dali13gr auto eprepe na einai tsekarismeno to koutaki?giati emena htan!mh mou peite re paidia oti eftege ayto giati 8a frikarw!

Δημοσ.

ΧΑΙΝΗ για τα ξαφνικά σβησιματα του υπολόγα σου ειναι υπευθυνος ο επεξεργαστής σου. Ελεγξε την θερμοκρασία μεσω βιος του συστηματος σου και αν ξεπερνα 65 -70 σβησε τον και κουμπωσε καλα τη σιπιγιου σου.

Δημοσ.
ΧΑΙΝΗ για τα ξαφνικά σβησιματα του υπολόγα σου ειναι υπευθυνος ο επεξεργαστής σου. Ελεγξε την θερμοκρασία μεσω βιος του συστηματος σου και αν ξεπερνα 65 -70 σβησε τον και κουμπωσε καλα τη σιπιγιου σου.

Mην λέτε ό,τι να 'ναι...

@ΧΑΙΝΗS: Το κουτάκι αυτό σου είπα να το ξετσεκάρεις μόνο και μόνο για να δούμε τι λεπτομέρειες σου βγάζει στην μπλε οθόνη που λογικά σου πετάει. Το ραδιόφωνο τελικα σταμάτησε τώρα που έβγαλες την κάρτα;

Δημοσ.

1)kleise ta hxeia sou na mhn akous ta tragoudia.

2)mh paizeis games. h 5200 den einai gia games.

pera apo th plaka proteinw osa eipe o dali apo panw,sxetika me th mple o8onh poly pi8ano na sou th bgazei kai na mh th blepeis ,sthn opoia parexontai shmantikes plhrofories gia to problhma .

an exeis allaksei karta grafikwn ka8ws kai ebgales to radio card,tote psakse trofodotiko kata th gnwmh mou.

Δημοσ.

8a itan kalo na xeroume ti sistima exeis gia na boresoume na se voi8isoume. To pio pi8ano einai na ftaiei h karta radio pou exeis....na xei faei kolima. mia lisi einai na tis allaxeis pci slot. Twra gia ta restart iparxei mia periptwsi na einai kai to trofodotiko sou. Episis des kai to fan tou cpu h tis m/B sou an doulevoun swsta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...