SeXBOX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Skeftome na kanw thn anavathmisi thn dwrean pou dinei i tellas apo 384 se 512... gnwrizw oti apo merias tellas tha eksakolouthisw na plirwnw pagio gia 384 kai ston pOTE 5 peripou euro parapanw ton mina alla afto pou thelw na mou peite einai an tha prepei na ksanadwsw afta ta 41 euro gia thn energopoihsh. Thanks!
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα φίλε, Η σειρά της δουλειάς: 1) Παίρνεις τον πΟΤΕ τηλ και του ζητάς αναβάθμιση στην 512/128 [ είναι δωρεάν ] { απλά θα πληρώνεις πλέον το πάγιο της 512 φυσικά ] 2) Στέλνεις mail στο crm @ tellas τελεία gr όπου θα γράφεις σύντομα ότι επιθυμείς να επωφεληθείς της προσφοράς της Tellas και να σου κάνουν αναβάθμιση δωρεάν στην επόμενη ταχύτητα ( 512 δηλαδή ) Τέλος γράφεις στο mail το ονοματεπώνυμο και το τηλ. που δήλωσες στην σύνδεση σου στην Tellas και είσαι ok. Θα σου τηλ. η Tellas λογικά σε 1-2 μέρες έπειτα για τα περαιτέρω [ Προαπαιτούνε την "αίτηση" στον πΟΤΕ για την επόμενη ταχύτητα ]
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 exw paketo izy opote ipotheto oti to 1o stadio den tha xreiastei na to kanw egw
chriszg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 exw paketo izy opote ipotheto oti to 1o stadio den tha xreiastei na to kanw egw Όχι δεν χρειάζεται το 1ο σταδιο! Και 'γώ με Izy Tellas,τους πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν να στείλω 1 e-mail στο [email protected] όπου να αναφέρονται Ονοματεπώνυμο,Αριθμός Τηλεφώνου,ΑΦΜ ή Αριθμός Ταυτότητας και φυσικά η ταχύτητα αναβάθμισης(στη περιπτωσή σου 512/128kbps) Εγώ τους έστειλα σήμερα το απόγευμα και περιμενω απάντηση.
SeXBOX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Mporei kapios pou to ekane na mou pei to xroniko? giati ekana xthes thn aithsh na kserw poso kairo tha mou parei mexri na dw thn 384 se 512
SeXBOX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 nope :-? den mou pan tpt giati deb exoun epikinoniisei mazi mou akoma
chriszg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 nope :-? den mou pan tpt giati deb exoun epikinoniisei mazi mou akoma Πάρ'τους ένα τηλ καλύτερα και ρώτα τους αν πήραν το e-mail και πότε θα γίνει η αναβάθμιση! Εγώ Πέμπτη έστειλα το e-mail,Σάββατο τους πήρα τηλ και μου είπαν 3-4 μέρες.
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Molis phra kai mou eipan se 5-6 ergasimes... tha diksei... :-?
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι απλώς απάντησα στο σχετικό email της Tellas, δίνοντας μόνο όνομα και τηλέφωνο. Φαίνεται ότι πήραν μετά από 2 μέρες αλλά έλειπα. Όταν τους πήρα εγώ για να ρωτήσω τι γίνεται μου είπαν απλώς ότι τα είχαν κανονίσει όλα αυτοί. Πολύ πρωτοβουλία πέφτει τελευταία...βέβαια στην περίπτωσή μου ήταν για καλό.
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 egw pali perimena 2 ebdomades gia thn allagh ths grammhs apo 384 se 512, alla oxi apo tellas, apo otenet...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Tην Παρασκευή έκανα αίτηση,σήμερα το μεσημέρι είμαι πλέον στα 512.
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ti tin ithela thn anavathmisi......???? 5 wres twra eimai xwris dsl kai anagkastika mpenw me ta "free internet" mexri na parw karta apo to periptero.... a re ote athanate....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.