Προς το περιεχόμενο

Στα πρόθυρα να πετάξω το Pc απο το παράθυρο...(όχι άλλο κάρβουνο)

nickpulse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ξεκινούν πριν απο ένα μήνα...Είχα να κάνω format to pc πάνω απο χρόνο στα 2,5 χρόνια που το έχω. Έτρωγα πάντα BSOD στα παιχνίδια σε τυχαία διαστήματα και ήταν το μοναδικό μου πρόβλημα απο τότε, Δείτε τα post που έχω κάνει γιαυτό το θέμα θα χρησιμεύσουν στην εξήγηση του "οχι πια αλλο κάρβουνο" προβλήματός μου.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=136120

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133786

Πριν ένα μήνα λοιπόν κολλάω έναν ιό. Για να μην τα πολυλογώ το antivirus το κάνει fix, τρεχω αντι-spyware ktl αλλά το σύστημά μου γίνεται "ιερόδουλος", δεν μου αναγνωρίζει καποια devices βγάζει errors και παίρνω το δρόμο για φορματ.Μετά κλάσικά παίρνω τα blue screens που αναφέρω στα παραπάνω post, δοκιμάζω τα πάντα, αναβαθμίζω drivers klp και κάνω update στο bios. Μετά το update δοκιμάζω το παιχνιδάκι μου και τότε τρώω 1 ακόμα blue. Κάνω restart την 1η φορά ok, κάνω restart για 2η φορά και τότε δεν bootaroun τα xp (corrupted το /system32/config/system ή κατι τέτοιο) Απο εδώ και πέρα μετά απο κάθε BS η ίδια διαδικασία να επαναλαμβάνεται και γω απανωτά κάθε φορά να φορτώνω το ghost image. Στη συνέχεια επαναφέρω το παλιό bios και πάλι το image. Ολα καλά μέχρι που παρατηρώ ότι με το πέρασμα των ημέρών και όσο συνεχίζω να σετάρω διαφορα προγράμματα μην φανταστείτε τπτ τρελό) αρχίζουν νέα προβλήματα πιο εμφανή. Κάποια προγράμματα δεν αναγνωρίζονται (χαρακτηριστικά θυμάμαι μια ένδειξη ενός κίτρινου τριγώνου με θαυμαστικό στο system tray που να λέει ότι το zone alarm έχει φάει ήττα και η κάρτα ήχου να μην αναγνωρίζεται.Βγάζω-βάζω drivers της κάρτας τα ίδια...

Κάνω ένα ακόμα format γιατί με έχει πιάσει τέτοια γκαντεμιά που τα 3 (φανταστείτε) images που κρατώ στο παρτισιον χαλάνε (τα είχα μεταφέρει στο 2ο σκληρό μου για απελευθέρωση χώρου και ξανά πίσω στο partition) . Θα αναρωτιέστε γιατί τα ξαναμετέφερα στο partition? Απλούστατα γιατί το nortin ghost 2002 δεν έβλεπε το 2ο σκληρό ΜΟΝΟ στην επαναφορά του image όχι όμως και στη δημιουργία...Αλλο και τούτο....

Πάλι φορματ

Προσέχω τα πάντα να γίνουν στην εντέλεια...

Περνάνε λιγότερο απο 24 ώρες και ξαφνικά το pc μόνο του κάνει 1 shut down.

Το ανοίγω

Δεν αναγνωρίζει (το hardware) της κάρτας ήχου.Στο device manager φαίνονται όλα οκ αλλά ήχος πουθενά.Το εξωτερικό panel της κάρτας μου φώτα σβηστά.

Βάζω boot δισκέτα για ghost. H μεγάλη πλάκα και ειρωνία?? την βρίσκει χαλασμένη LOOOOOL

Φτιάχνω 2η, φορτώνω το image και επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν μέχρι χτές το βράδυ....

Και αμέσως μετά γράφω αυτό το γεμάτο απόγνωση, πανωλεθρία post ενώ σκέφτομαι να χτυπήσω την πόρτα κάποιου ψυχίατρου....

Ή o γυαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε....

Δημοσ.

Φιλε Nickpulse μαλλον ο δισκος σου ειναι αυτος που σου κανει αυτο το προβλημα αφου λες οτι το memtest το περνας κανονικα

... Ειναι το πιο πιθανο αλλιως μετα πας για μητρικη αν και αμφιβαλλω να σου πω επειδη θα σου χτυπουσε το memtest. Δοκιμασε να στησεις το μηχανημα σου σε αλλο δισκο και αυτον ατον λιγο στην ακρη μην τον εχεις πανω και πες πως παει οκ?

Δημοσ.

Να σημειώσω επίσης οτι κάποια στιγμή μου πέταξε ένα fatal error BS και μετά απο αυτό δεν μπορούσα να κάνω ούτε format(μου έλεγε οτι μπορει να ειναι damaged o δίσκος) Μετά δεν ξέρω τι τον έπιασε και τον έκανα format κανονικα

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο PC σου, παλαιότερα όμως που είχα τέτοια προβλήματα με μπλέ οθόνες, χαλασμένο σύστημα, χάσιμο hardware, και πολλές εγκαταστάσεις των windows, έφταιγε το τροφοδοτικό.

Το ανακάλυψα τυχαία όταν σε κάποια εγκατάσταση ρυθμίζοντας το BIOS βρέθηκα στην οθόνη του power monitor και για καλή μου τύχη παρατήρησα οτι τα +12V ήταν 11,5 και άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά στα 10,8 οπότε και πήρα μιά ξεγυρισμένη μπλέ οθόνη .......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...