Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ Αποθήκευση σελίδας αλλά ΚΑΙ της διεύθυνσης�

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν κάνω save as μια σελίδα τότε αποθηκεύεται μόνο η σελίδα χωρία να αποθηκεύεται η διεύθυνση της δηλαδή όταν θέλω να την καλέσω τότε στη διεύθυνση μου βγάζει την διαδρομή του δίσκου μου που βρίσκεται η σελίδα και όχι την διεύθυνση της στο Internet!!! Καμία ιδέα;;; και μην μου πείτε να την σώσω στα αγαπημένα . Αυτό το ξέρω

Δημοσ.

Φίλε Guerriero4 το δοκίμασα αυτό που μου είπες αλλά αυτό που μου βγάζει είναι ένα σημειωματάριο με ένα σορό σαβούρα που είναι η διεύθυνση;;;;;

Δημοσ.

Φίλε Guerriero4 έχεις δίκιο αλλά σε μερικά sites που έχω δοκιμάσει είναι τόσο μεγάλο το σημειωματάριο και τόσο μεγάλο το κείμενο που έχει μέσα που το να βρεις άκρη είναι σαν να προσπαθείς να βγάλεις τους αμερικάνους από τα συντρίμμια από τους δύο ουρανοξύστες. smile.gif" border="0<BR>ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚʼΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ;;;;;;;;;

Δημοσ.

Anoigeis to notepad, patas F3 kai kaneis search gia to "saved from url" (xwris ta ").<BR>H alli lusi einai protou swseis ti selida na kaneis copy ti dieu8insi apo to address bar kai meta na kaneis ena shortcut (de3i kli->New Shortcut) ston katalogo pou 8a swseis kai ti selida kai gia command line kaneis paste ti dieu8insi pou exeis sto clipboard ;-)

Δημοσ.

Ki emena mou ekane to idio, alla me ton 5.5 (I.E) kanei kanonika save olh th selida me eikones klp klp<BR>Dokimase na kaneis save me kapoio allo browser (netsape) h na valeis ton 5.5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...