GiorgosH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πήρα σήμερα ένα λαπτοπ της Acer αλλά βλέπω ότι έχει XP Home. Θέλω XP Pro και λέω να του κάνω ένα φορμάτ και να τα περάσω. Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα? Drivers πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα να βρω στο νετ, αλλά απο άποψη διαχείρησης ενέργειας (μπαταρίας - απόδοσης)? Θέλουν τίποτα ρυθμίσεις τα Pro, κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα μήπως?
deathlok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πήρα σήμερα ένα λαπτοπ της Acer αλλά βλέπω ότι έχει XP Home. Θέλω XP Pro και λέω να του κάνω ένα φορμάτ και να τα περάσω.Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα? Drivers πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα να βρω στο νετ' date=' αλλά απο άποψη διαχείρησης ενέργειας (μπαταρίας - απόδοσης)? Θέλουν τίποτα ρυθμίσεις τα Pro, κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα μήπως?[/quote'] gia laptop mia xara einai kai ta home (den bariese ta format) (ase pou einai kai athentika) pantos an thes na peraseis pro den tha exeis kanena apolitos problima kai den tha xriastis tpt to idietero apo opoiadipote apopsi.
alerasta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μιά χαρά είναι τα pro σε acer και έχεις ότι θα χρειαστείς μέσα στα συνοδευτικά cd. Πρόσοχή χρειάζεται αν αποφασίσεις να ξεφορτωθείς το κρυφό partition (περίπου 3GB)... Στο δικό μου acer τελικά έγινε αλλά μέχρι να δουλέψει, γιά αρκετές ώρες δεν έβλεπε σωστά το δίσκο, τον διόρθωνα από boot cd και ξαναχαλούσε στην επανεκκίνηση (άσε που τα περισσότερα partition fix προγράμματα έβρισκαν το πρόβλημα αλλά μου έλεγαν πως δε μπορούσαν να γράψουν στο δίσκο γιά να το διορθώσουν).
hackermon1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 mporis na kanis format kai xoris na xasis toys drivers soy.katevase to genious professional kai kane ena backup ton drivers.epita ftiaxe ena partition kai meta format!
antonis_wrx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 είχα και εγώ acer laptop. Ψάξε στο site και ftp της acer πριν το format και κατέβασε τα διάφορα utilities/drivers πριν το format να μην ψάχνεσαι μετά!
GiorgosH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Τώρα κάνω το φορμάτ αλλά αργεί πολύ ρε παιδί μου.. Ήταν και σε ΦΑΤ32..!!! Λολ! Το λαπτοπι είχε 2 παρτίτιονς μέσα οπότε αντίγραψα κάποια ύποπτα' αρχειάκια στο 2ο και θα κάνω την εγκατάσταση στο 1ο.. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CD μέσα στην συσκευασία.. Είναι δυνατόν? Έψαξα και στα συνοδευτικά έντυπα και πάλι δεν αναφέρουν τίποτα. Για recovery προτείνουν έναν συνδυασμό πλήκτρων στην εκκίνηση που μάλλον 'διαβάζει' απο το raw partition (3giga αλλά δεν το έσβησα μήπως χρειαστεί) και σου κάνει φορμάτ.. Πολύ κουλό που δεν έχει CD πάντως..
Legionnaire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Όντως είναι χαζό να κάνεις recover από hidden partition στον δίσκο. Σου παρέχει την ευκολία ότι δεν θα πρέπει να κουβαλάς πάντα και παντού τα recovery CDs αλλά από την άλλη άμα σβήσεις κατά λάθος εκείνο το partition; Ή αν χρειάζεσαι τα 3 αυτά GB; Το καλύτερο θα ήταν να σου δίνουν μαζί και τα CD.
activex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 giath den tin psaxnhs mpas kai kataferhs na perashs to image pou logika hparxh sto partition se ena dvd? entopise kai to programataki pou kanei to recover kai douleueto apo ekei..
GiorgosH Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Κατεβάζω τώρα άπαντα απο το σάιτ της acer, θα τα περάσω κ σε ένα cd να τα έχω.. Βασικα΄το recovery είτε cd είναι είτε partition μόνο για τους drivers αξίζει (κ install Manually, οχι με το πρόγραμμα recovery) γιατί σου επαναφέρει το σύστημα στην αρχική του κατάσταση (όπως το πήρες δηλαδή).. Και πιστεύω πως θα κάνει και repartitioning (έτσι τουλάχιστον έκανε το recovery της compaq)
SpiderGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ego pedia exo ena fujitsu-siemens a1465 kai to hidden partition apo ton 60ari disko itan 40GB!!!!!!!!!!!!!!!!! Opote kai ego skeftomai na kano format kai na to kano 1 partition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.