Προς το περιεχόμενο

Vista theme στα XP

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα themes, αλλά κάποια άλλα που πέρασα το φορητό μου, μου εμφάνιζαν τα γράμματα πάρα πολυ μικρά με αποτέλεσμα να κουράζει.. Αν αλλάξω το dpi των icons, γίνονται χάλια τα εικονίδια, και αν αλλάξω το μέγεθος του φοντ 'χαλάει' το θέμα..

Ανάλυση δεν μπορώ να αλλάξω γιατί ειναι laptop με Widescreen και έχει λίγες επιλογές μόνο..

Επίσης τα Ελληνικά άλλες φορές εμφανίζονται Italics και άλλες φορές με κάποιες γραμματοσειρές τρισάθλιες..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για όσους χρησιμοποιούν Window Blinds, να σημειώσω ότι το καλύτερο ίσως Vista theme είναι - κατά τη γνώμη μου, κι αφού δοκίμασα πολλά.. ολα με κάποιο πρόβλημα σε κάποια γραφικά, κλπ - το παρακάτω:

http://www.deviantart.com/deviation/42422884/

τόσο από πλευράς χρωμάτων και fonts, όσο και λόγω του ότι (επιτέλους) δεν σου εμφανίζει την μη - λειτουργική (άχρηστη δηλαδή σε αυτά τα themes) "search bar" του start menu κι επίσης δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις patches όπως το "LS patch" και άλλα προγράμματα όπως το Vista Styler Toolbar.

Απλά κάνεις load το theme στα Window Blinds και είσαι έτοιμος.

windows_vista_for_windowblinds_by_6205_preview.jpg

Φυσικά δεν περιλαμβάνει icons, αλλά αυτά μπορείτε να τα βρείτε εύκολα με άλλο τρόπο.

Δημοσ.

Γενικα αν θελω να φτιαξω ενα δικο μου θεμα ή να τροποποιησω καποιο ποιο προγραμμα να χρησιμοποησω? (αλλα χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο προγραμμα σαν το Window Blinds πχ

απλα με το patched uxtheme.dll )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...