Luxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 καλα και πως εμαθε ο τυπας οτι καναμε θεμα με αυτον και τον κοροιδευουμε; μηπως ο γιακαλης ειναι ο χρηστης CyberDreamer, που δημιουργησε αυτο το θεμα , με σκοπο να κανει γνωστο τον εαυτο του; τωρα που το πετυχε, ζηταει να κλειδωθει το θεμα.. :p
MariaTs. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 random πρώτον είναι 'όλα τα λεφτά' το φλασάκι και δεύτερον... συμφωνώ με το παράδειγμα! _________________________________________________________________________________ Eπιπλέον... στην πρώτη σελίδα πάνω-πάνω μας εξηγεί τι σημαίνουν τα αρχικά D.E.H., όμως δεν καταλαβαίνω γρι τι θέλει να πει ο ποιητής... Και για να υπάρχει μια κάποια ποιότητα... τώρα και σε κορνίζα, με φόντο τους δίδυμους πύργους... Αρχίζω να ανησυχώ...
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ego pali thelo na matho perissotera gia ton kurio.Episis pos mporo nagrafto sto fun club?Yparxei kapoios allos tropos ektos tou register? Thanx :PPPPPP
CyberDreamer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 καλα και πως εμαθε ο τυπας οτι καναμε θεμα με αυτον και τον κοροιδευουμε; μηπως ο γιακαλης ειναι ο χρηστης CyberDreamer' date=' που δημιουργησε αυτο το θεμα , με σκοπο να κανει γνωστο τον εαυτο του; τωρα που το πετυχε, ζηταει να κλειδωθει το θεμα.. :p[/quote'] swstos!!!! (mhpws ekane ena search...sto google???) FASMA... Επιστροφή. http://WWW.DEH.GR - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΗ Α.Ε. http://WWW.RAE.GR - ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ... users.in.gr/fasma/ling/energeia.htm - 4k - Συμπληρωματικό αποτέλεσμα - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες xmm... mhpws einai melos ???????????? mhpws einai hacker ?
Steven1985 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δεν νομίζω... Το επίσημο site της ΔΕΗ είναι http://www.dei.gr Απλά κάποιο λάθος έχει γίνει εκεί...
CyberDreamer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 steven - άδεια αναπαραγωγής πήρες;;; γιατι στο forwarded email μου έλεγε κάτι για δικηγόρους.. ο κ.Γιακαλής... άρα πρόσεχε... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ' ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΠΑ!
ALR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Όλες οι σελίδες λειτουργούν κανονικότατα! Ρε παιδιά τι είναι τούτο πάλι; Απίστευτό, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Γιακάλη προχώρα, σε θέλει όλη ΧΩΡΑ !
billpeppas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 steven - άδεια αναπαραγωγής πήρες;;; γιατι στο forwarded email μου έλεγε κάτι για δικηγόρους.. ο κ.Γιακαλής... άρα πρόσεχε... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ' ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΠΑ! Σιγά σιγά γίνεσαι πειστικός. --P.S. Δεν κλειδώνει επιτέλους αυτό το σοβαρό thread ?
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 to eidate ayto ? Απαγορεύεται η αναδημοσίευση , αναπαραγωγή , άλλη μετάδοση , όλης ή μέρους της σελίδας !!!
mandate Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Σιγά σιγά γίνεσαι πειστικός. --P.S. Δεν κλειδώνει επιτέλους αυτό το σοβαρό thread ? plaka kaneis man?einai soureal katastash na kanoune edit mh fane mynhsh jesus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.