Προς το περιεχόμενο

Η απολυτη ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα και πως εμαθε ο τυπας οτι καναμε θεμα με αυτον και τον κοροιδευουμε;

μηπως ο γιακαλης ειναι ο χρηστης CyberDreamer, που δημιουργησε αυτο το θεμα , με σκοπο να κανει γνωστο τον εαυτο του; τωρα που το πετυχε, ζηταει να κλειδωθει το θεμα..

:P :p

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

random πρώτον είναι 'όλα τα λεφτά' το φλασάκι και δεύτερον... συμφωνώ με το παράδειγμα! ;) :D

_________________________________________________________________________________

Eπιπλέον... στην πρώτη σελίδα πάνω-πάνω μας εξηγεί τι σημαίνουν τα αρχικά D.E.H., όμως δεν καταλαβαίνω γρι τι θέλει να πει ο ποιητής...

deh6dz.jpg

Και για να υπάρχει μια κάποια ποιότητα... τώρα και σε κορνίζα, με φόντο τους δίδυμους πύργους...

deh29gr.th.jpg

Αρχίζω να ανησυχώ...

Δημοσ.

Ego pali thelo na matho perissotera gia ton kurio.Episis pos mporo nagrafto sto fun club?Yparxei kapoios allos tropos ektos tou register?

Thanx

:PPPPPP

Δημοσ.
καλα και πως εμαθε ο τυπας οτι καναμε θεμα με αυτον και τον κοροιδευουμε;

μηπως ο γιακαλης ειναι ο χρηστης CyberDreamer' date=' που δημιουργησε αυτο το θεμα , με σκοπο να κανει γνωστο τον εαυτο του; τωρα που το πετυχε, ζηταει να κλειδωθει το θεμα..

:P :p[/quote']

:-) swstos!!!! (mhpws ekane ena search...sto google???)

FASMA... Επιστροφή. http://WWW.DEH.GR - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΗ Α.Ε. http://WWW.RAE.GR - ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ...

users.in.gr/fasma/ling/energeia.htm - 4k - Συμπληρωματικό αποτέλεσμα - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες

xmm...

mhpws einai melos ????????????

mhpws einai hacker ?

Δημοσ.

steven - άδεια αναπαραγωγής πήρες;;;

γιατι στο forwarded email μου έλεγε κάτι για δικηγόρους.. ο κ.Γιακαλής... άρα πρόσεχε... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ' ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΠΑ!

Δημοσ.

Όλες οι σελίδες λειτουργούν κανονικότατα! Ρε παιδιά τι είναι τούτο πάλι;

Απίστευτό, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Γιακάλη προχώρα, σε θέλει όλη ΧΩΡΑ ! :lol:

Δημοσ.
steven - άδεια αναπαραγωγής πήρες;;;

γιατι στο forwarded email μου έλεγε κάτι για δικηγόρους.. ο κ.Γιακαλής... άρα πρόσεχε... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ' ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΠΑ!

Σιγά σιγά γίνεσαι πειστικός.

--P.S. Δεν κλειδώνει επιτέλους αυτό το σοβαρό thread ? :X

Δημοσ.
Σιγά σιγά γίνεσαι πειστικός.

--P.S. Δεν κλειδώνει επιτέλους αυτό το σοβαρό thread ? :X

plaka kaneis man?einai soureal katastash

na kanoune edit mh fane mynhsh jesus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...