Soth Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Αλλα να μην τον βριζουμε ρε παιδια επιδη δε ξερει να κανει ενα site... Για το ότι δεν ξέρει να κάνει site νομίζεις ότι γελάμε;; :mrgreen: Παιδιά έλεος! Κάποιος να τον σταματήσει τον τύπο! LOL Θεός :mrgreen:
megadancemix Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Ρε σεις παιδια μην γελαμε,το ατομο θελει μαλλον βοηθεια,ας του στειλουμε μερικα e-mails,μηπως και τον συνεφερουμε.Παντως την καλυτερη ατακα, την εγραψε ο megadancemix,"θα φυτεψε κανενα περιεργο λελουδικο και τον βαρεσε κατακεφαλα"...Με κρυο ντουζ καταφερα να σταματησω να γελαω.Μπραβο megadancemix[/b'],πολυ πετυχημενο, δενει και με την ιδιοτητα του τυπου,γεωπονος γαρ... Εεεε... τι αλλο να πω? Γεωπονος ειναι, ξερει απο καλο λαδι εεεεε... λουλουδια ηθελα να πω. Παλια η γιαγια μου μου ελεγε "τρελαθηκαμε και θα παρουμε τα βουνα" τωρα δεν λεει για βουνο. Τωρα παιρνουμε σβαρνα το internet και οπου μας βγαλει.
teleiomenos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 κι οπως ειπε και ο Αινσταιν.........μονο το συμπαν και η ανθρωπινη μαλ*κια ειναι απειρα............και για το δευτερο δεν ηταν σιγουρος Παντως ο τυπος πρεπει ναχει καψει ασχημα το μυαλο του ετσι? Καποια ηττα μεγαλη θα εφαγε στη ζωη του.....δε γινεται!
CyberDreamer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Παιδια, ξέρω ότι όλοι γελάσατε με το θέμα (το θέμα ηταν ότι μπέρδεψα τη ΔΕΗ με το deh.gr) ... αλλα ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Γιακαλή δημόσια - αν και δεν είπα κάτι μεμπτο για το προσωπο του... γιατι πραγματικα την ΔΕΗ (dei.gr) έψαχνα και το deh.gr... Επικοινώνησε μαζί μου μέσω τρίτων (forwarded από ένα email τύπου orofos2@ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.gr) και έχω την υποχρέωση να σεβαστώ (τουλάχιστον εγω) την επιθυμία του να μην διασύρω τα site του... Ελπίζω να σεβαστείτε την επιθυμία του και εσείς... Ευχαριστω PS: ΙΣΩΣ ΚΑΙ O MODERATOR ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ...
Phantolino Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Egw paidia ena exw na sas pw : If , I wish you sending , photograph place of country , for to site . With your owner photographic camera . ahahaahahahahaahhahaahha milame theos o typos
kirimis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 cyberdreamer... no worries... ο τυπας ειναι εδω και χροοοονια γνωστος στα λημερια του ιντερνετ. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το site του βγαινει στην φορα και τον χλευαζουν (οχι αδικα...). Μεταξυ μας... αλλα ο τυπος και λαμερι ειναι, και μεγαλος ανθρωπος ειναι και πρεπει να σοβαρευτει καποτε.
Steven1985 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει όλοι και κοροϊδεύετε αυτό το site και τον κύριο Γιακαλή. Πιστεύω πως η ιστοσελίδα του είναι αρκετά χρήσιμη και μπορεί να μεταδώσει πολλές γνώσεις και πληροφορίες με την ωριμότητά της. Πολλά μπράβο στον κύριο Γιακαλή... Μακάρι να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που να κάνουν αυτή τη δουλειά. Ειλικρινά είμαι πολύ συγκινημένος...
billpeppas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Για support στο μεγάλο του έργο ανοίγω και fan-site: http://giakalis-fans.gognet.com
Steven1985 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 θέλω να γίνω μέλος στην υπέροχη ιστοσελίδα σου!!Αλλά δεν δουλεύει!!!Helppppppppppppppppppp
billpeppas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 θέλω να γίνω μέλος στην υπέροχη ιστοσελίδα σου!!Αλλά δεν δουλεύει!!!Helppppppppppppppppppp Ο κ. Γιακάλης έχει αναλάβει το web design της σελίδας. Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι θα είναι έτοιμο το βραδάκυ
ALR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά δε λειτουργεί κανένα Link! Ο λαός θέλει Γιακάλη!
billpeppas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 @billpeppas Κυριολεκτείς??? [ nfw ] { No F***ing Way } just kidding
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.