markou_13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μόλις έκανα format στο PC, αντιμετώπισα το εξης πρόβλημα με εναν 300αρι WD που ειχα κανει backup ολα, μου τα αρχεία. Το bios και τα windows τον βλέπουν ολά οταν προσπαθώ να μπω στον σκληρό λέει οτι χρειάζεται format. στο computer managment τον βλεπει 120άρι. τι παίζει???? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ βΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...
Sorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Χιλιοειπωμένο βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι; WIN XP SP2 έχεις; Αν όχι, βάλε το SP2.
vaggelliss Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 prin dio meres agorasa enan 200ari skliro ton WD2000JB.prin perasw ta windows ton formara kai meta ekana instal ta win. to provlima einai oti ton diavazei san 120 enw exw perasei kai to SP2. xerei kaneis ti mporei na ftaiei? HEELP PLEAZE!!!
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Παιδιά απ'οτι μου είπε ένα φιλαράκι πρέπει να περάσεις κάποια αρχεία μέσω δισκέτας κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της εγκατάστασης. Τα αρχεία που έχει η δισκέτα είναι τα drivers gia SATA. Φαντάζομαι μιλάτε για Sata diskoys. Πότε πρέπει να κάνετε boot τη δισκέτα; Εύκολο. Όταν κάνει boot για εγκατάσταση των XP μας ανοίγει μια μπλε οθόνη και αρχίζει να γράφει αρχεία στο σκληρό. Σε κάποια φάση λέει Press F6 αν δε κάνω λάθος για να κάνετε εγκατάσταση SCII συσκευές. Τότε μπορείτε να κάνετε boot τη δισκέτα. Παιδιά εγώ προσωπικά δε το έχω κάνει ακόμα. Δε μου έτυχε κάτι απλά αυτά μου τα ανέφερε το φιλαράκι μου που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
vaggelliss Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 gia IDE skliro milaw kai oxi gia SATA.an xereis kati me sozeis!:neutral:
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Κοιτα στα παλια συστηματα.. Εποχης PII οταν εβαζες μεγαλο δισκο δεν τον αναγνωριζε κ τον εβλεπε σαν πιο μικρο. Και ηθελε αναβαθμηση το bios. Τωρα για την περιπτωση σου και την περιπτωση του markou_13 δε μπορω να φανταστω κατι
Sorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μήπως έβαλες το SP2 μετά την εγκατάσταση των Windows; Αν ναι, τότε θα πρέπει να τον βλέπει ως 200άρη, απλά έχει δημιουργήσει ένα partition 120Gb που είναι ενεργό, και το υπόλοιπο 80Gb είναι unpartitioned space. Πήγαινε στο Disk Management και επιβεβαίωσε αυτό που σου λέω.
PlaStiK Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Διάβασε την παρακάτω σελίδα απο τη Microsoft και σιγουρέψου οτι οι επιλογές που λέει είναι ενεργοποιημένες στο συστημα σου. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, αν δε δουλέψει επανέρχεσαι εδώ. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Ben-us%3B303013
vaggelliss Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 mporeis na pou peis tha energopoihsw to unpartitioned space? Prepei na kanw oli autin tin diadikasia poy leei stin selida tis Mikrosoft?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.