Προς το περιεχόμενο

is not a .rar archive message!!!

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις κατέβασα ένα αρχείο με προγράμματα το οποίο έχει κατάληξη rar...Mόλις πάω να το ανοίξω όμως με το winace μου λέει *****.rar is not a .rar archive!!

Δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξή του σε .iso αλλά μάταια...Τί μπορεί να συμβαίνει?Corrupted δεν είναι γιατί συνήθως corrupt error σου βγάζει αφού σου ανοίξει το αρχείο ή όταν το κάνεις extract...

Suggestions anyone?

Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ την εξέλιξη του winace, για να ξερω τι κανει η τελευταία έκδοση.

Πριν πολλύυυυυυ καιρό που το χρησιμοποίησα, άνοiγε τα RAR που συμπιέστικάν με winrar έως και έκδοση 2.9.

Τα 3.xx δεν τα άνοιγε, γιατι τότε άλλαξε ο αλγόριθμος συμπίεσης.

do it with winrar

Δημοσ.

Βγάλε πρώτα την κατάληξη .rar και μετά δοκίμασε να το ανοίξεις με τα παραπάνω προγράμματα. Είχα πάθει το ίδιο και κάτι μου έβγαζε για conflict με την κατάληξη ενώ χωρίς άνοιγε κανονικά!

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις...Αν και δεν νομίζω να φταίει το winace (ποτέ δεν μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα!) θα δοκιμάσω τα προγράμματα που προτείνατε και πρώτο το Power Archiver μόλις πάω σπίτι....

Τhanx...

Δημοσ.
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις...Αν και δεν νομίζω να φταίει το winace (ποτέ δεν μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα!) θα δοκιμάσω τα προγράμματα που προτείνατε και πρώτο το Power Archiver μόλις πάω σπίτι....

Τhanx...

Αν το λυσεις το προβλημα κανε ενα post αν σου ειναι ευκολο με το πως τα καταφερες γιατι μια στο τοσο συμβαινουν τετοια πραγματα...

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιον HEX editor, μπορείς να ενοίξεις αυτό το αρχείο και να καταλάβεις από το Header του, τι τύπος αρχειου είναι.

Για παράδειγμα, τα RAR αρχεία στην αρχή τους έχουν την ένδειξη "Rar!" :

sample20tj.jpg

8) 8) 8)

Δημοσ.

To Powerarchiver μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

Powerarchiver.jpg

Οπότε με όποιο πρόγραμμα και να το ανοίξω τα ίδια θα κάνει...(Λογικά!)

@Johnnie, thanx για το reply, θα δοκιμάσω!!

Δημοσ.

Ένας μικρός hex editor είναι και το edit του DOS. Δηλαδή δίνεις

Έναρξη->εκτέλεση-> edit /70 C:\fakelos\arxeio.rar

και μετά βάζεις την εικόνα εδώ για να σου πούμε τι είναι...

Δημοσ.
Ένας μικρός hex editor είναι και το edit του DOS...

Το edit του DOS είναι ASCII (text) editor και όχι HEX editor. Αυτά που εμφανίζονται είναι ASCII χαρακτήρες που προέρχονται από κάποιες HEX τιμές που έχουν ASCII αντιστοιχία (δεν έχουν όλες όμως ASCII αντιστοιχία... ;) ).

Μια ιδέα πάντως παίρνουμε και από το edit.

Φίλε Godfath3r, από το screenshot που δίνεις δεν φαίνεται να είναι τίποτα αναγνωρίσιμο (απλώς κάποια data μόνο ... ?).

Μάλλον fake είναι (θα πρέπει να το ανοίξεις με κανονικό HEX editor για να είμαστε σίγουροι).

8) 8) 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...