maverickanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Το προβλημα μου πιστεύω πως ειναι απλό: Το PC μου ( Pentium 4 3,2 Ghz , 512 RAM , 80 GB HDD χωρισμένος σε δύο partitions C: και D:) απο τότε που εβαλα ADSL το εχω ταραξει στα mp3 και στα προγράμματα με αποτέλεσμα αυτό να κολλάει καποιες στιγμες που προσπαθω ή να στείλω καποια αρχεια με msn η να κάνω κάτι άλλο. Επίσης αργεί αρκετα να ανοίξει (πράγμα εκνευριστικο... ) . Τι μπορω να κανω ?? Μήπως κάποιος Reg Cleaner θα έκανε δουλειά ? Το φορματ το αποκλείω οπως βλεπετε και στον τίτλο...
greeneye Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 de mas grafis analitika...ti ennois kolaei; kolaei entelos,blue screen,kane reboot,apla kathisterei ligo; tha sou kapoious tropous na beltiosis taxythta. 1)ena scandisk gia tyxon lathi 2)defrag sto c 3)defrag sto d 4)trekse to norton system works 2005 i 2006 kai kane diorthosh ton lathos (tha brei arketa) 5) trekse to ad-aware 1.06 i to spyware doctor kai katharise oti spyware yparxei 6)mporis kai me tis microsoft to antispyware na kaneis kalh doulitsa gia katharismo 7)trekse to AVG i to karpesky san anti-virus gia tyxon io. 8)bgale apo to start-up oti DEN xreiazetai na fortonei me tin ekinhsh ton windows (apo to "run" grapse msconfig kai pane teleytaia epilogh na tou peis ti tha trexei) ayta ine ta poio shmantika bhmata gia na parei ta panou to to pc!
maverickanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Οταν λέω οτι κολλάει εννοω οτι εκτός απο το να κουνάω τον δείκτη του ποντικιού δν μπορω να κάνω τπτ αλλο . Μετα απο μισο - ενα λεπτο γίνεται ξεκολλαει και ολα ΟΚ. 1 , 2 , 3 ,4 περισσότερες λεπτομέριες γιατι ειμαι ψιλοάσχετος?? 5 εχω spybot search & destroy . το checkara και δν εχω spyware η κατι παραπλήσιο. 6. to antispyware της microsoft πού ειναι?? Στο site βρήσκω μονο ενα microsoft defender . Αλλαξε ονομα ?? 7. εχω το antivirus του security kit της F-Secure. Σκαναρα αλλα δν εχω ιο .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ..το εχω ταραξει στα mp3 και στα προγράμματα.. Κάθε φορά που προσθέτεις ένα πρόγραμμα ακόμα και όταν δεν(φαίνεται) λειτουργεί για διάφορους λόγους επιβαρύνει τα XP. To πρώτο σύμπτωμα είναι να αργούν να φορτώσουν... Τώρα αυτό που λες με το κόλλημα,πιο πολύ μου θυμίζει spyware.
dali13gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν είναι πρόβλημα του δίσκου αυτό. Έχεις "παραφορτώσει" τα Win με install/uninstall προγραμμάτων και λοιπών και έχουν "βαρύνει". Κάνε αυτά που προτάθηκαν παραπάνω και θα δεις βελτίωση. Επίσης, καλό είναι να πάρεις ένα backup και να τον αδειάσεις λίγο. Εκτός κι αν...αρχίζει να πνέει τα λοίσθια ο δίσκος σου...
maverickanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν είναι πρόβλημα του δίσκου αυτό. Έχεις "παραφορτώσει" τα Win με install/uninstall προγραμμάτων και λοιπών και έχουν "βαρύνει". Κάνε αυτά που προτάθηκαν παραπάνω και θα δεις βελτίωση. Επίσης' date=' καλό είναι να πάρεις ένα backup και να τον αδειάσεις λίγο. Εκτός κι αν...αρχίζει να πνέει τα λοίσθια ο δίσκος σου...[/quote'] O δίσκος μου ειναι 50 % γεμάτος . Αυτο που λες για τα install/ uninstall ειναι αλήθεια... Το εχω κάνει με δεκάδες προγράμματα . Αν έχω Microsoft defender και F-secure μαζι υπάρχει πρόβλημα??
dali13gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ένα είναι antivirus και το άλλο antispyware.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Tην στιγμή που παγώνει το pc, πάτα ctrl+alt+del για να δεις στο task manager ποιό πρόγραμμα απασχολεί τον επεξεργαστή τόσο πολύ.
maverickanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Tην στιγμή που παγώνει το pc, πάτα ctrl+alt+del για να δεις στο task manager ποιό πρόγραμμα απασχολεί τον επεξεργαστή τόσο πολύ. Εγώ το κάνω αυτό αλλα το Task Manager ανοίγει όταν ξεκολλάει. Δεν ειναι spyware ούτε ιός πάντως.
hackermon1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 file soy protino na kanis oti soy ipe 0 dark-shadow kane defrag ston c kia ston d kai episis pes mas kai ti antivirus xrisimopiis.to spybot den inai kai to kalitero.to thema inai kai posa programmata exis na trexoyn ston ipologisti soy!!!an ton exis fortosi me ena karo inai fisiko.ego tha soy protina to format i an oxi to format kane ta enan elegxo me ta ergalia poy exi to pc soy.dld pigaine skliro pata deksi klik meta pigaine ergalia kai eki pata elegxo.episis mporis na epanegkatastisis ta windows xoris na kanis format kai xoris na kanis backup.an thes ton tropo pes moy to.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εγώ το κάνω αυτό αλλα το Task Manager ανοίγει όταν ξεκολλάει. Δεν ειναι spyware ούτε ιός πάντως. Πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ιός ή spyware? Aφηνε ανοιχτό το task manager τότε,μπας και μπορέσεις να δεις τι γίνεται.
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 to pio sigouro pou mporeis na kaneis eine kana defran me opoio porgrama thes ektos an thes ton windows!!! Ego sou Proteino Diskeeper 10
tornado Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 προτεινω να κατεβασεις και να τρεχεις συνεχως το procexp. Ειναι ενα μικρο προγραμματακι, δεν χρειαζεται install (αρα αμα δεν σου κανει απλως το σβηνεις...) και ετσι θα μπορεις να ελεγχεις ανα πασα στιγμη τι σου τρωει CPU. Ειναι σαν το task manager αλλα πολυ πιο εξελιγμενο και ισως καταφερεις να δεις τι σου κολαει που. http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html Γενικα τωρα, οταν σε ενα πι-σι εχεις βαλει - βγαλει 100 προγραματα το εχεις ζαλισει πολυ το θεμα. Η λυση δυστυχως ειναι φορματ, και σε ενημερωνω οτι συντομα θα αναγκαστεις να το κανεις γιατι τα προβληματα σου θα αυξανονται αντι να μειωνονται. Η βλακεια που εκανες ειναι οτι δεν πηρες ενα image με acronis για παραδειγμα ετσι ωστε τωρα που σου κανει νουμερα να φοραγες το τελευταιο image και θα ησουν τωρα τζι τζι.... Οργανωσου λοιπον για μετα το φορματ. 1. Κανε φορματ 2. χρησιμοποιησε το Acronis για να εχεις συχνα ενα τελευταιο image. 3. Ακουλουθησε και τις υπολοιπες οδηγιες πιο πανω για να εχεις ενα δισκο καλοσυντηρημενο.... χμμμ και καλη τυχη.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Επίσης πρότου κάνεις Scan με οποιοδήποτε "αντιβιωτικό" .Φρόντισε να το ανανεώσεις πρώτα!Την χρήση του Norton Systemworks δεν την πρότείνω γιάτι βρίσκει συχνά πολλά λάθη που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ λάθη και το πιθανότερο είναι να αποτελειώσεις το συστημά σου μια ώρα αρχίτερα.Προτείνω λοιπόν αυτά που είπαν οι παραπάνω μαζί με τα προγράμματα.Perfect Disk για ανασυγκρότηση δίσκων,Συνδύασμός Spybot με Ad-aware,και Kaspersky Antivirus Pro, με τις τελευταίες ενημερώσεις γιατί το πρόβλημα μου φαίνεται πιο πολύ spyware.Yπάρχει και η περιπτώση επειδή όπως κατάλαβα χρησιμοποιείς p2p επειδή τα προγράμματα αυτού του είδους έχουν άθλιους αλγόριθμους διαχείρισης πόρων συστήματος αν χρησιμοποιείς κανα 2-3 μαζί κλείστα και δες αν συνεχίζει να κολλάει.
Silent Arrow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 P4 3,2GHz και κολαει 30sec? Αδυνατο...... 1) Τα εχουν παιξει τα XP τελειως (ή διαφορα προγραμματα που ξεκινουν κατα την εκκινηση)............... ή 2) Εισαι full στα worms και ιους.... Δεν νομιζω οτι το defrag μπορει να δωσει καλη λυση (σε εμενα ειναι αιτια ΠΑΝΤΑ σε ενα συγκεκριμενο PC να διαλυει τα ΧP τελειως και να χρειαζομαι format μετα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.