mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Τελικα το tiger ποσο καλα και γρηγορα τρεχει σε ενα ibook 5ετιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μαλλον ...δεν τρεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Το iBook 5ετίας είναι το G3? Έχω την αίσθηση ότι τρέχει ικανοποιητικά με μνήμη 768-1.25 (χωρίς την υποστήριξη Core Image φυσικά λόγω gfx card). Σου συνιστώ υπομονή και ψάξιμο στο forum του macrumors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 thanx! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μολις ανακαλυψα οτι το σκανερ μου δεν μπορει να τρεχει σε mac. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=57854&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=0&submit.x=0&lang=en&cc=us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αφού δεν έχεις σκοπό να πάρεις Mac, δεν πρέπει να σε απασχολεί τόσο... Α.. Και αν είναι USB, είναι μια χαρά, απλά εσύ είδες ότι δεν έχει drivers.. http://www.buzzard.me.uk/jonathan/scanners-usb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Εχω σκοπο για mac, αλλα αν ειναι να μην τρεχουν τα μισα περιφερειακα, το εξεταζω. Και να που να ξερω εγω βρε φιλε το url που εδωσες? Στο site της Hp πηγα, τι πιο φυσικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Καλά, ούτε κι εγώ το ήξερα.. Απλά το googlιασα... Εμένα μόνο το USBRadio δεν παίζει (δεν το πολυέψαξα κι όλας) και μια WebCam του 10ευρου(ούτε και γι'αυτή πολυέψαξα).. ΟΛΑ τ'άλλα άνετα.. Αξίζει, το έχεις ακούσει πάρα πολλές φορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Καλα τα λες αλλα με νοιαζει συμβατοτητα με το 80% των επισκεπτων.Τωρα safari' date=' δεν διανοουμαι ποσοστο επισκεπτων. Ωστε υπαρχει παλια 'ξεχασμενη' εκδοση ie για mac. Αν ειναι ετσι, κατι ειναι κι αυτο.[/quote'] tote file mallon tha prepei na to tsekareis se firefox i mozilla... dn kserw kosmo pu na xrisimopoiei IE!!mexri ki aderfi mou pu nai 12 etwn xrisimopoiei ff giati tin volevu n oi karteles;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εμένα παιδιά και φίλε mjmj αυτό το thread αρχίζει να μου θυμίζει το "ελά βρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε" - "δεν τη θέλω, θα την πάρεις τι καμώματα είναι αυτά βρε παιδιά..." Και να το παντρευόμουνα το mac που θα έπαιρνα φίλε mjmj δε θα έκανα έτσι. Σου είπανε χίλια άτομα πόσο ωραία και καλά είναι. Και απλά τραβάμε τη συζήτηση για το αν ο IE είναι outdated ή όχι ( αν είναι δυνατόν, ποιος χρήστης πέρα του less than average joe χρησιμοποιεί πια IE ακόμα και στα Windows; ). Δε λέω ωραία η Ferrari ρε παιδιά αλλά γιατί είναι κόκκινη... Όταν και αν κατασταλάξεις (που δεν το βλέπω) έλα πάλι με τις απορίες σου και με τα σχόλια χαράς και συγκίνησης που είμαστε όλοι βέβαιοι πως θα ακούσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 έλα βρε snolly αφού τον ξέρεις τον karib. Τώρα θα τον μάθουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Παιδια, εκτιμω τα οσα διαφωτιστικά λέτε εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 To αντιλαμβανόμαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 έλα βρε snolly αφού τον ξέρεις τον karib. Τώρα θα τον μάθουμε; Ποιον karib; Για τον mjmj έλεγα εγώ... Εμένα πάντως η γιαγιά μου έλεγε: "όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ποιον karib; Για τον mjmj έλεγα εγώ... Μην ανησυχείς, για τον ίδιο λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.